Provtagare sökes till APL

Provtagare sökes till APL

Är du noggrann som person, har vana av att följa instruktioner och ser efter ett jobb som Provtagare?

Om företagetAPL har ett tydligt samhällsuppdrag som innebär att förse svensk sjukvård med livsviktiga läkemedel. De utvecklar och tillhandahåller ett medicinskt ändamålsenligt och kvalitetssäkrat sortiment av individanpassade läkemedel och lagerberedningar.

APL har som ambition att vara marknadens mest attraktiva samarbetspartner och arbetsplats för utveckling och tillverkning av extempore och läkemedel där medarbetarengagemanget är i fokus, där de gemensamt bidrar till att förbättra och rädda liv.

ArbetsuppgifterSom Provtagare tillhör du Materialhanteringen inom APL - Malmö och ansvarar huvudsakligen för provtagning av inkommande material och råvaror enligt gällande standarder för läkemedelsbranschen. Även traditionellt lagerarbete ingår i tjänsten, såväl fysiskt som administrativt. Du genomför okulära kvalitetsbedömningar inklusive dokumentation och registrering av avvikelser i affärssystem, varpå det i arbetet ställs höga krav på noggrannhet och renlighet. I arbetet ingår också utsortering och kontroll av material som passerat utgångsdatum, hållbarhetsförlängningar och löpande inventering.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av GMP, god dokumentationsvana samt vana att arbeta efter skrivna instruktioner
  • Erfarenhet som provtagare eller liknande arbetsuppgifter inom läkemedels- eller livsmedelsbranschen (meriterande)
  • God datorvana, erfarenhet av LIMS och Axapta 2012 (meriterande)
  • Truckkort A - B (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, grundläggande kunskaper i engelska
Vi tror att du är noggrann och flexibel som person med förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt. Eftersom du ansvarar för provtagning tillsammans med en annan är du ansvarstagande, engagerad och prestigelös med god samarbetsförmåga. Du är proaktiv, lyhörd och kommer gärna med förbättringsförslag och idéer för att utveckla avdelningen. Arbetet innebär ett stundtals högt arbetstempo och en del tunga lyft, varför du också är stresstålig och vid god fysik.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Provtagare, provtagning, materialhantering, läkemedel, lagerarbete, kontroll, kvalitet, dokumentation, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.