Projektledare till Codab

Projektledare till Codab

Trivs du i en projektledande roll där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget? Vill du därtill kombinera dina IT-kunskaper i en roll med flera kontaktytor, både internt och externt. Som projektledare på Codab erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter, välkommen med din ansökan!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Codab har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Codab en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetCODAB är ett väletablerat företag med över 35 års erfarenhet av drivmedelsanläggningar och en god förståelse för branschen och hur den har förändrats. De utvecklar, tillverkar och levererar produkter och system både till oljebolag och till företag med egna drivmedelsanläggningar. Codabs kunder finns främst i Skandinavien, i Europa och i vissa afrikanska länder. Bland deras produkter finns kortterminaler, diesel- och AdBluepumpar, forecourt controllers och system för transaktionshantering. De levererar också nivåmätningssystem och kompletta drivmedelsanläggningar av typen ovan jord. Företagets kunder är främst oljebolag eller företag med egen bränslestation.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare arbetar du initialt med implementeringen av Codabs produkter till en ny företagskund. Du arbetar i projektform och har ett helhetsansvar från start till slut i samtliga projekt till företagets kund. Arbetet sker utefter uppsatta tidsplaner, och ett viktigt ansvar är att se till att Codabs produkter, till exempel fysiska betalterminaler, levereras ut i tid till kund. Du ser till helheten och lyfter eventuella risker och förbättringsmöjligheter under projektets gång för att förbättra implementeringsprocessen. Därtill koordinerar du övriga delar i projekten där du exempelvis planerar utförandet av installation i mjukvara. I rollen har du både interna och externa kontakter, med fokus på kundkontakt samt interna kontakter på Codab. Du förväntas snabbt komma in i rollen som projektledare med stöttning från kollegor på arbetsplatsen.

Implementeringen beräknas ta ca 3-4 månader. Därefter kan ansvaret utökas till en kombinerad roll som projektledare samt teamledare för supportteamet. Projekten kommer då att innefatta bland annat utvecklingsprojekt inom företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis systemvetare alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av projektledning, meriterande om du arbetat med implementering av IT-system
  • Goda IT-kunskaper
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som trivs i en roll där du får ta eget ansvar och driva projekt framåt. Då du har flera kontaktytor förväntas du ha god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Därtill är du lättlärd och besitter god förmåga att snabbt sätta dig in i arbetet samt se till helhetsperspektivet. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och har inga problem med att agera operativt vid behov för att projektet ska fortsätta framåt. Vidare är du handlingskraftig och agerar snabbt för att komma fram till en effektiv lösning för kundens räkning.

Övrig information
Start: Omgående med start senast i september 2022
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, projektledare, projekt, project manager, mjukvara, drivmedel, Malmö, Skåne, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!