Projektledare / Teknisk projektledare / Junior projektledare

Projektledare / Teknisk projektledare / Junior projektledare

Vi söker driven projektledare med tekniskt intresse till mekanisk verkstad i Malmö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NOA.

Om företagetNOA är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning, med hög precision och ytfinhet.

Vi har en välutrustad montering där vi bygger allt från de minsta små montagen till taktade flöden av komplexa maskiner eller styrda årsbaserade volymmontage. Vi bygger även prototyper och kundanpassade maskiner, stora som små, där vi ombesörjer hela projekt med pneumatik, el och automation oavsett produkternas komplexitet.

Som företag är vi flexibla, vill utvecklas och ha genuint roligt på jobbet. Vi tar oss an både projekt där det redan finns en färdig lösning och projekt där vi får möjlighet att utveckla och förverkliga en idé. Vi tror på ett nära samarbete för att kunna tillgodose våra kunders behov och strävar alltid efter att hitta innovativa och kostnadseffektiva lösningar. För att göra det bevakar vi omvärlden och vår bransch samt håller oss uppdaterade i teknik- och arbetsmetoder.

Våra kompetensområden är utveckling, projektledning, konstruktion, bearbetning, sourcing och montage av avancerade komponenter och maskinsystem.

ArbetsuppgifterDu kommer arbeta operativt i din projektledning där du får ett helhetsansvar för NOAs projekt. Du driver projekten och har nära dialog med kunder, samarbetspartners, konstruktörer och montörer. Du driver projekt i olika storlekar där du tar ansvar från det att offerten kommit in i systemet till att maskinen levereras. Du kommer tillhöra ett team där samarbete är en viktig del för att skapa de kunskaper som krävs för att leverera dessa projekt.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Några års erfarenhet av projektledning
  • Ingenjörsutbildning
  • Tekniskt intresse
  • Kunskap om konstruktion (meriterande)
  • B körkort
  • Svenska / Engelska i både tal och skrift
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du har hög social kompetens och tar stort ägandeskap i dina projekt. Du är strukturerad samt intresserad av tekniska lösningar och maskiner. Du är en person med stort engagemang och din vilja att lära dig ger dig förutsättningar att leverera projekt i en bransch du kanske inte har arbetat i tidigare.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, projektledning, konstruktion, maskin, ingenjör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!