Projektledare / Project Leader / Fiber

Projektledare / Project Leader / Fiber

Är du projektledare och söker efter nya utmaningar och är intresserad av fiberbranschen? Hos Relacom får du vara en del av spännnande projekt där du får arbeta självständigt med stort eget ansvar.

Om företagetRelacom ser till att samhället och rätt prylar är uppkopplade mot nätet. De bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. I Sverige är de cirka 500 medarbetare. Förutom i Sverige finns de även i de nordiska länderna. Relacom agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Deras kunder är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter. Relacom expanderar inom byggnation av fiber, dels till befintliga kunder och dels även åt byanätsföreningar liksom inom stadsnäten.

ArbetsuppgifterSom projektledare hos Relacom är du den som leder relacoms olika projekt. Inledningsvis kommer du leda fiberprojekten, men med tiden kommer du även att få arbeta i andra projekt. Projekten som du ansvarar för kan variera i storlek och i tidsram, vanligtvis mellan sex till tolv månader. I rollen förväntas du utveckla relacoms affär. Dina ansvarsområden i projekten innefattar bland annat ekonomiskt ansvar, kundavtal och markägaravtal. Du ansvarar även för kundkontakten under alla delar av projekten där du är den som följer upp projektets tidsplan, budget och rapporterar fortlöpande till styrgrupper. I rollen förväntas du även leda arbetet för projektörerna i projekten.

Formella krav
  • Erfarenhet från liknande branscher så som bygg, anläggning, telekom, väg och vatten, energi eller kraft
  • God datorvana
  • Erfarenhet av arbetat med AB04 och ABT06
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
För att lyckas i rollen som projektledare är du en person som trivs i en ledande roll och kan ta affärsmässiga beslut för dina kunder. Du har lätt för att kommunicera med olika människor och kan anpassa dig efter andra samtidigt som du kan stå på dig i dialoger när det behövs. Du är en person som tycker om att ta stort eget ansvar och kan på så vis driva dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Du är noggrann i ditt arbetssätt och har ett öga för detaljer. Vidare är du en person som har intresse för och förmåga att förstå affärsmässiga principer, företagande samt företagsekonomi.

Övrig information
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Relacom har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Relacom en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projekt, administration, teknik, entreprenad, entreprenör, AB04, nät, fiber, kabel, ABT06, Malmö, Relacom, projektör, projectering, CAD, AutoCAD
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.