Projektingenjör / Konstruktör / Nyexad / inom ventilation till Assemblin

Projektingenjör / Konstruktör / Nyexad / inom ventilation till Assemblin

Har du en god affärsförståelse och vill arbeta i en koordinerande roll från förstudie och design till installation och service? Vill du utvecklas i rollen som projektingenjör på Assemblin Ventilation AB?

Om företagetAssemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Assemblins omsättning är cirka 7 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns de där du är. För dig.
Assemblin Ventilation tar hand om hela projektet för din ventilationsanläggning. Från förstudie och design till installation och service. Genom deras kompetens inom energioptimering och olika servicefunktioner erbjuder de allt från helt integrerade lösningar för ventilation och kyla till samordning av integrerade projekt som omfattar ventilation, el, värme och sanitet, kyla samt styr-och reglersystem.
Vi har fått förmånen att hjälpa Assemblin Ventilation med en projektingenjör som fördelaktigen avslutar sin utbildning till sommaren 2019

ArbetsuppgifterI din roll som projektingenjör bistår fram för allt projektledare på större projekt men får insyn i samtliga delar. Här arbetar du med verksamhetsutveckling, utbildar nya projektledare i det interna affärssystemet samt i arbetsrätt, miljö och kvalitetsfrågor. Du bistår även som IT-stöd i processerna och stöttar upp vid större anbud. Du tar fram underlag och powerpointpresentationer inför projektledarmöten och hjälper till inför events. När du avancerar in i rollen som biträdande projektledare är du ute på ett större projekt i Malmö. Du bistår de seniora kollegorna genom hela kedjan, från anbud, förstudie och projektering till installation och service. Du hanterar arbetsorder, fakturering, inköp, uppdaterar prislistor och tar fram kvalitetsdokument samt tidsplaner. Du deltar även aktivt i projektledarmöten.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ventilation/vvs/maskin/el/energi alternativt jämförbara kunskaper genom erfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Entreprenadjuridik (meriterande)
  • Erfarenhet av projektledning (meriterande)
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som är driven och kan visa på ett stort ansvarstagande för arbetsuppgifterna. Vidare är du kund- och serviceorienterad och ser alltid till att strukturera ditt arbete utefter dina tidsplaner. Med ditt stora intresse för ventilation är du lyhörd och tar initiativ till förbättringar för att underlätta de interna processerna. Här bidrar du till gruppen med din positiva inställning och är kommunikativ i din roll gentemot kollegor och beställare.

Övrig information
Start: Till hösten 2019
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektingenjör, konstruktör, ventilation, installation, vvs, energi, el, teknik, civilingenjör, elingenjör, högskoleingenjör, ingenjör, nyexaminerad, kalkylator, kalkyl, kalkylingenjör, entreprenadingenjör, entreprenad, totalentreprenad, Heltid, Malmö.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.