Projektör / Radioprojektör / Tekniker till Eltel

Projektör / Radioprojektör / Tekniker till Eltel

Är du engagerad och driven som person med erfarenhet från entreprenad eller IT-branschen och vill nu utvecklas inom rollen som projektör? Vi söker dig som trivs med variation i ditt arbete och som är bekväm med att fatta egna beslut. Hos Eltel erbjuds du en varierande roll med utrymme för både ansvarstagande och utveckling.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel Networks har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel Networks en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. Företaget arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom och hjälper sina kunder med design, planering, byggnation, installation och underhåll. Eltel Networks arbetar vidare med radionät, fibernär, kopparnät och aktiv utrustning. Dessa lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning. Eltel Networks är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

ArbetsuppgifterI rollen som radioprojektör har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt. Det är din uppgift att genomföra fältundersökningar, skapa projektplaner, göra radiodesigner, göra resurs- och konstandsberäkningar samt köpa in material. Vidare avräknar och upphandlar du avtal med leverantörer och operatörer samt har tät kontakt med beställare, entreprenörer, kunder och andra intressenter. Du tar fram handlingsplaner och dokumentation för dina projekt och ingår i ett team med kompetenta kollegor och företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasiekompetens gärna med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
  • Arbetslivserfarenht av radionät alternativt som projektör inom annat område
  • Goda datakunskaper
  • B-körkort
  • Du behärskar svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift
Vi tror att du som söker tjänsten är noggrann, strukturerad och motiveras av att driva projekt framåt. Vidare är du en person som trivs med att ha många kontaktytor och du uppskattar att arbeta med andra. Du har en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer. Du har också en god känsla för affärsmässighet och entreprenörskap.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projekt, projektering, projektör, projektledning, radio, radio-teknik, nät, radionät, fibernär, kopparnät, aktiv utrustningCAD, teknik, teknisk, telekom, entreprenad, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!