Produktionsoperatör

Produktionsoperatör

Är du noggrann, duktig på att planera och har erfarenhet från arbete som operatör inom livsmedelsindustrin? Vi söker nu en självgående och driven produktionsoperatör med start efter midsommar.

Om företagetVår kund är Sveriges ledande leverantör av fågel och vilt och tillhandahåller kött från t.ex. älg, hare, hjort, lamm, rådjur, ren, vildsvin m.m. De är ett familjeägt företag med placering i Malmö. Företaget har i dagsläget ett 20-tal anställda med alltifrån slaktare, styckare till säljare och chaufförer.

ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta i en operatörsroll på förpackningsavdelningen men där du samtidigt även kommer att agera produktionschefens högra hand. Arbetsuppgifterna inkluderar allt från att styra maskiner, packa, ta fram varor, invägning, dokumentation till att agera mellanhand mellan utleverans och produktion. Det gäller att bibehålla en stor noggranhet vid utförandet av sina arbetsuppgifter och samtidigt se över helheten så att produktion flyter på och planeras enligt plan.

Formella krav
  • Gymnasieexamen (livsmedelstekniskt är meriterande)
  • Vana från linjeproduktion (GMP är meriterande)
  • Livsmedelsbakgrund (Kött är meriterande)
  • Svenska/ Engelska
Utöver ovannämnda krav så tror vi att du som person är noggrann, initiativtagande och intresserad av att lära dig nya saker. Du trivs i att arbeta i ett familjeägt företag där alla hjälper till där det behövs. Utöver det letar vi efter någon är självgående och van vid ett högt tempo.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Efter midsommar / 1 Juli
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: livsmedel, livsmedelsteknisk, produktion, kött, vilt, GMP, operatör, produktionsoperatör, malmö, heltid, maskin, förpackning, invägning, multipackmaskin
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.