Produktionsansvarig till läkemedelsbolag

Produktionsansvarig till läkemedelsbolag

Har du erfarenhet av produktion samt ett stort intresse av ledarskap och kommunikation? Vill du arbeta i en omväxlande och koordinerande roll med stort ansvar? Chemotechnique MB Diagnostics AB erbjuder just nu chansen till en utvecklande roll som möjliggör projektplanering, personalansvar och rapportering till ledningsgruppen.

Om företagetChemotechnique MB Diagnostics är ett familjeägt företag i läkemedelsbranschen som grundades 1981. Chemotechnique har en världsledande position inom tillverkning och försäljning av produkter för diagnostik av kontaktallergi. Chemotechnique's produkter säljs i runt 100 länder och riktar sig till hudläkare och allergologer.

ArbetsuppgifterSom produktionsansvarig arbetar du i en arbetsledande roll som innefattar arbete i produktion, maskinansvar och SOP-ansvar. Du hjälper dina medarbetare med att utveckla och kvalitetssäkra processer samtidigt som du understödjer produktionsplaneraren. Du arbetar alltid i enlighet med GMP och kommer därtill ansvara för olika kvalificeringar, valideringar och implementeringar av produkter och riktlinjer. Rollen inkluderar mycket arbete runt själva produktionen i form av veckoplanering, projektledning och yttersta ansvaret för inköp av kemikalier samt förbrukningsmaterial förutom praktiska moment i produktionen. Därtill ingår du även i valideringsgruppen och kommer kontinuerligt att rapportera till ledningsgruppen. I framtiden finns det möjlighet att ansvarsområdet kan växa än mer och i samarbete med ledningen kan rollen allt eftersom utvecklas.

Formella krav
  • Kemist med avslutad kandidatexamen inom Kemi / Läkemedel
  • Tidigare erfarenhet av läkemedelsbranschen
  • Tidigare erfarenhet av GMP
  • Tidigare ledare/ansvarsroll (meriterande)
  • Svenska och engelska flytande, i såväl tal och skrift
Vi söker dig som är en ansvarstagande och initiativrik person som tycker om att samarbeta och leda andra. Du besitter en god förmåga driva och utveckla projekt samtidigt som du tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Förmågan att kunna arbeta noggrant och strukturerat genomsyrar din roll och vidare ser vi även att du är flexibel, resultatdriven och van vid att prioritera. Därtill är du en person som ständigt söker utveckling, såväl organisatoriskt som på ett personligt plan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Vellinge (utanför Malmö)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Produktionsansvarig, labb, kemi, livsmedel, forskning, tillverkning, produktionsassistent, heltid, produktutveckling, laborant, struktur, analys, dokumentering, Vellinge, Malmö, läkemedel, ansvar, ledarroll, ledare, team leader, personalansvar, projektledning, GMP, chef, utveckling
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.