Processingenjör sökes till företag inom läkemedelsbranschen

Processingenjör sökes till företag inom läkemedelsbranschen

Är du en strukturerad Processingenjör med vana av dokumentation och teknik? Ser du efter din nästa utmaning i en fartfylld och ansvarsfull tjänst inom läkemedelsindustrin?

Om företagetFöretaget är verksamt inom läkemedelsindustrin med över 30 års erfarenhet av produktion och utveckling av läkemedel. De finns representerade på flera orter i Sverige och söker nu en senior Processingenjör med processförståelse och erfarenhet av läkemedelsbranschen.

ArbetsuppgifterSom Processingenjör ansvarar du för implementering av nya processer, utrustningar och tillverkningsteknik. Du utvecklar och utarbetar instruktioner och metoder för tillverkningsmoment, löser diverse problem i tillverkningen samt ansvarar för att processerna är validerade och kvalificerade. Tjänsten innebär också genomförande av Tech Transfer, beredning av läkemedel och övergripande bevakning och rapportering om eventuella ändringar ökar kostnaderna för en produkt.

Formella krav
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som Processingenjör
  • Erfarenhet av läkemedelsbranschen
  • Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
  • Civilingenjörsutbildning inom kemi, teknik eller liknande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen som Processingenjör ser vi att du är självständig, strukturerad och kommunikativ. Du har lätt för att samarbeta med övriga kollegor och trivs i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Även om du har ett flexibelt och anpassningsbart förhållningssätt vågar du ifrågasätta och komma med initiativ och förbättringsförslag. Du är ansvarstagande, har ett långsiktigt tänk vad gäller kvalitet och trivs med att självständigt bedöma och fatta beslut om åtgärder inom ramen för fastställda instruktioner, rutiner och behörigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenkommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Processingenjör, kvalitetsarbete, processarbete, läkemedelsbranschen, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.