Ordermottagare / Orderhanterare / Administratör

Ordermottagare / Orderhanterare / Administratör

Vill du arbeta varierande med administration och orderhantering? Vi söker proaktiv ordermottagare för en roll med utvecklingsmöjligheter

Om företagetFör kunds räkning söker vi en ordermottagare till Malmö. Företaget servar stora företag inom industri och levererar exceptionella lösningar som förbättrar produktiviteten och effektiviteten hos deras utrustning. Mer information ges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterI rollen som ordermottagare ansvarar du för alltifrån ordermottagning, orderregistrering och uppföljning. Med dator och telefon som främsta arbetsverktyg har du hand om ett 20-tal större kunder inom industribranschen. Du samarbetar en del internt, med såväl sälj som lagret, för att serva företagets kunder på bästa sätt.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom ordermottagning
  • God datorvana och kunskap i affärssystem, JD Edwards (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska språket, i både tal och skrift
  • Kunskaper i annat nordiskt språk (starkt meriterande)
Vi söker dig som har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ordermottagning, orderhantering, orderadministration, administratör, JD Edwards, Excel, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.