Operatör / Rensrumsoperatör

Operatör / Rensrumsoperatör

Har du erfarenhet som operatör, stort hygienfokus och vill arbeta för ett företag som gör skillnad? Då kan detta vara jobbet för dig.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att vår kund har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget utvecklar och producerar läkemedel från kliniska tester (fas 2) till färdiga produkter. Deras specialiteter är aseptiska injektionspreparat samt nasala och orala sprayer. De vill ytterliggare förstärka sin produktionsavdelning i Malmö och söker nu renrumsoperatörer inom fyllning och förslutning.

ArbetsuppgifterI din roll som operatör arbetar du på avdelningen bulkproduktion som ansvarar för hela processen vid produktion av läkemedelslösningar. Allt från kliniskt material till färdig produkt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är packning av tillbehör för tillverkning, dokumentering, filtrering och fyllning av diverse sprayprodukter för orala och nasala lösningar och städning av renrum.

Vid allt arbete följs GMP för att säkerställa att högt uppsatta krav efterföljs. Du kommer att arbeta i 2 -skift.

Formella krav
  • Gymnasieexamen. Högre akademisk utbildning är meriterande
  • Erfarenhet av läkemedelsindustrin alternativt erfarenhet av kvalitetsarbete eller arbete i renrum
  • Erfarenhet av GMP är meriterande
  • Svenska i tal och skrift
Utöver detta söker vi en person som är noggrann, har ett naturligt driv och lätt för att samarbeta då du arbetar nära dina kollegor med produkter som gör skillnad för människor. Vi tror att du trivs med att ha många bollar i luften och är kvalitetsmedveten då du kommer att följa en hel del skrivna instruktioner.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!