Operatör / Maskinoperatör / Processoperatör

Operatör / Maskinoperatör / Processoperatör

Är du en ansvarstagande maskinoperatör? Har du erfarenhet inom livs- eller läkemedelsbranschen och ser efter din nästa utmaning?

Om företagetFöretaget är verksamt inom läkemedelsindustrin med över 30 års erfarenhet av produktion och utveckling av läkemedel. De finns representerade på flera orter i Sverige och kommer att flytta en av produktionslinjerna till Malmö från Göteborg och letar därför efter flera maskinoperatörer till deras verksamhet i Malmö.

ArbetsuppgifterSom maskinoperatör har du varierande arbetsuppgifter inom produktionen av läkemedel. Du arbetar bland annat med packning av läkemedel och handelsvaror, fyllning och etikettering. Du monterar och demonterar även utrustningen samt underhåller och sköter inställningarna av utrustningen. I rollen ansvarar du för att instruktioner följs med största noggrannhet och du dokumenterar enligt angiven standard.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom naturvetenskaplig inriktning
  • Erfarenhet av arbete inom läkemedels- eller livsmedelsindustrin
  • Erfarenhet som maskinoperatör
  • Svenska och engelska i tal och skrift
För att du ska trivas och lyckas i rollen som maskinoperatör ser vi att du är praktiskt lagd och har ett intresse för teknik. Som maskinoperatör arbetar du både självständigt och i team, varför du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Då arbetet bland annat kräver dokumentation är du också ansvarstagande och noggrann.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: operatör, fyllningsoperatör, maskinoperatör, maskinställare, läkemedelsbranschen, processoperatör, Malmö, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.