Operatör / Maskinoperatör / Montör

Operatör / Maskinoperatör / Montör

Vi söker dig som har erfarenhet av operatör och montörsroller i malmöregionen. Några av regionens ledande tillverkare inom medicin och teknik söker operatörer/montörer till framtida uppdrag. Vi söker dig som vill ligga steget före.

Om företagetBravura söker för våra kunders räkning just nu ett antal medarbetare inom tillverkningsindustrin som bland annat utvecklar och tillverkar läkemedel och elektronikutrustning.

ArbetsuppgifterI en operatör/ montörsroll så arberar du i produktionprocessen där arbetsuppgifterna kan vara allt ifrån packning till dokumentering, filtrering, lödning och montering. Du har intresse av att arbeta inom samtliga moment inom tillverkningsprocessen där du arbetar efter utsatt specifikation från våra kunder.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av operatörsjobb
  • Erfarenhet av maskinoperatörsjobb
  • Erfarenhet av GMP (meriterande)
  • Erdarenhet av renrum (meriterande)
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här gäller olika konsultuppdrag för våra kunders räkning inom området IT-support.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt Överenskommelse
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.