Onsitetekniker / IT-tekniker / Support

Onsitetekniker / IT-tekniker / Support

Är du i början på din karriär och vill hitta en roll där du kan utvecklas och växa inom IT? Är du en lösningsfokuserad och datorvan person? Som Onsitetekniker på detta uppdrag får du möjlighet att utvecklas långsiktigt och arbeta på ett spännande företag med varierande arbetsuppgifter.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget erbjuder privata företag och offentliga verksamheter på den svenska marknaden produkter och tjänster inom mobil- och fasttelefoni, datakommunikation, bredband, Internet och växellösningar. Mer information ges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterSom onsitetekniker är din huvudsakliga uppgift att vara behjälplig och erbjuda support ute hos företagets kunder i närheten av Malmö. Du arbetar uteslutande hos användarna för att bemanna drop-in supportcenter där du besvara frågor och hjälper till med teknikrelaterade delar. Du arbetar självständigt men har vid behov andra tekniker och övriga teamet till hjälp.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial utbildning
  • Mycket god datorvana
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
  • Kunskap och erfarenhet i exempelvis Windows 10 och Office 365 är meriterande
  • Erfarenhet av AD-hantering är meriterande
Då du spenderar mycket tid ute hos användarna tror vi att du är öppen, serviceinriktad och social. Utöver din goda datorvana ser vi gärna att du har ett pedagogiskt arbetssätt och stort tålamod då du kommer möta användare med olika nivå av IT-kunskap. Därtill strävar du efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt och kan lösa frågor utan givna svar. Vidare planerar du stora delar av dina dagar själv varför vi tror att du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö, Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Onsitetekniker, tekniker, IT, utrullning, hårdvara, migrering, installation, Windows 10, Office 365, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!