Onsite-tekniker/ IT-support / Supporttekniker till Postnord Strålfors

Onsite-tekniker/ IT-support / Supporttekniker till Postnord Strålfors

Har du breda kunskaper inom IT-Support och en bakgrund som Onsite-tekniker? Vill du utvecklas inom en Nordisk IT organisation som befinner sig i digitaliseringens framkant? Här erbjuds du chansen till ett arbete präglad av variation och stora möjligheter för personlig utveckling.

Om företagetPostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter till mer personliga och starkare kundrelationer. De erbjuder en digital plattform som möjliggör sömlös kommunikation oberoende av vilken kanal mottagaren efterfrågar. Fokus för arbetet är att skapa en positiv upplevelse för deras kunders konsumenter. PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen, den ledande kommunikations- och logistikkoncernen i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i fyra länder och har cirka 700 anställda och en omsättning på drygt 2 miljarder (2018).
PostNord Strålfors erbjuder dig en stimulerande roll i en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma kollegor. De lägger stor vikt vid att ge ansvar och möjlighet för dig som individ att utvecklas i en varm, rolig och trevlig arbetsmiljö.

ArbetsuppgifterI rollen som Onsite-tekniker ingår du i det nordiska supportteamet om sju personer och arbetar med problemlösning av varierande komplexitet. I din roll ansvarar du för kontakten för de interna användarna på PostNord Strålfors där du bistår med din tekniska expertis. Du har ett nordiskt fokus och supporterar användare i hela Norden. Här arbetar du med felsökning, underhåll av skrivare, nätverk, datorer och mjukvara kopplad till scanningsenheter. Även om många av ärendena kan lösas via fjärrstyrning förväntas du att kunna arbeta Onsite på de olika enheterna vid behov. Vi uppskattar antalet besök till ca 2-3 i veckan.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieexamen, gärna inom IT, data eller teknik
  • Tidigare erfarenhet från teknisk support, gärna i rollen som Onsite-tekniker
  • Erfarenheter av att jobba med skrivare, nätverk, datorer, system, active directory
  • Goda kunskaper i svenska, engelska och danska, muntligt som skriftligt
  • B-körkort
  • Kunskaper eller erfarenheter kopplade till mjukvara i scanningsenheter (meriterande)
För att lyckas i den här rollen har du ett gediget intresse för data/IT och ser fram emot att utvecklas inom detta område. Vi tror att du har en god känsla för service och är kommunikativ i såväl tal som skrift. Du beskriver dig själv som en positiv lagspelare då du är prestigelös, hjälpsam och trivs i sociala sammanhang. Att lösa problem ligger dig varmt om hjärtat.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att PostNord Strålfors har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Strålfors en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, IT-tekniker, IT-support, supporttekniker, support, Onsitetekniker, Onsite-tekniker, On-site tekniker, data, teknik, nätverk, skrivare, PC, scanning, hårdvara, mjukvara, AD, active directory, Malmö, heltid, systemtekniker, nätverkstekniker, helpdesktekniker
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.