Nationalekonom / Analytiker / Ekonom sökes för traineeprogram

Nationalekonom / Analytiker / Ekonom sökes för traineeprogram

Har du nyligen tagit examen inom nationalekonomi eller läst kurser inom statistik och analys? Vill du få utlopp för din analytiska förmåga och samtidigt arbeta med försäljning? Vi söker efter en social och driven ekonom för ett spännande traineeprogram

Om företagetNu söker vi nyexaminerade nationalekonomer för en traineetjänst till ett väletablerat företag inom finansbranschen. Mer information om företaget ges vid eventuell intervju.

ArbetsuppgifterInitialt arbetar du främst administrativt med CRM och kundsupport för att avlasta företagets Account Managers. Med tiden blir du involverad i olika områden som täcker företagets affärsutvecklingsteam. Du är framför allt involverad i de tidiga stadierna av försäljningen mot företagets olika kunder och utbildar även andra i företagets analysverktyg. Tjänsten ger dig också möjlighet att delta i spännande klientmöten och besöka företagets andra kontor runtom i världen.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom nationalekonomi
  • Erfarenhet av att arbeta med data och analys (meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska
Vi söker dig med intresse för analys och statistik och som har lätt för att ta till dig information snabbt. Du är driven, initiativtagande och ambitiös som ser efter en roll där du på sikt kan rådge viktiga kunder inom finansbranschen. Därtill är du prestigelös, social och nyfiken. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Nationalekonom, nationalekonomi, försäljning, ekonomi, statistik, analys, analytiker, B2B, finans, heltid, Malmö, trainee
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.