Maskinoperatör / Operatör / Industriarbete

Maskinoperatör / Operatör / Industriarbete

Som maskinoperatör får du arbeta i en miljö med högt tempo och stort eget ansvar. Här blir du en del av ett sammansvetsat team där alla hjälps åt.

Om företagetFöretaget är del av en svensk privatägd koncern och är en av Europas största leverantörer av plåt för byggindustrin. Koncernen har idag 10 dotterbolag och expanderar i hög takt och tar mer och mer marknadsandelar. Inköpen av stål sker från runt om i Europa och genom goda relationer och erfarenhet kan företaget leverera hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser till sina kunder. Teamet du arbetar i kan beskrivas som sammansvetsat och arbetsamt, där alla hjälps åt och tar hand om varandra.

ArbetsuppgifterDitt huvudsakliga ansvarsområde är att se till att maskinerna kör. Vid varje maskin arbetar antingen två eller tre personer åt gången. Tillsammans ser ni till att ställa maskinen, att maskinen träs med material, att den kör som den ska samt se till att det färdiga materialet packas. Utöver ansvaret för maskinerna kommer du även få köra materialet mellan produktionen och lagret. I dagsläget söker fööretaget efter en person som vill arbeta dagskift, men produktionen kan komma att förändras så att du senare arbetar i två-skift.

Formella krav
  • Erfarenhet av arbete som maskinoperatör
  • B-Truckkort
  • Goda datorkunskaper
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Traverskort (meriterande)
Du är en person som har förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Du får energi av att hjälpa och stödja andra. Du har förmågan att handla snabbt och har förmåga att se vilket arbete som behövs göras och kan agera därefter. Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan på egen hand strukturera din arbetsdag. Du är en person som får energi av att ha mycket att göra kan hålla ett lugn trots stundtals hög arbetsbelastning.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Malmö

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Operatör, plåt, stål, maskinoperatör, slittning, klippning,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.