Logistikcontroller

Logistikcontroller

Är du en analytisk person med intresse för logistik? Vill du jobba för en av Nordens största E-handelsaktörer i en organisation med högt till tak och där möjligheterna för rollens utveckling präglas av "the sky is the limit"? För kunds räkning söker nu Bravura en Logistikcontroller till en roll inom fulfillment

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget är en ledande internetbutik i Norden. Från att ursprungligen ha sålt medieprodukter har produktutbudet successivt breddats och omfattar idag allt från hemelektronik, leksaker och böcker till sport & fritid, kläder & skor samt skönhet & hälsa. Förutom den egna försäljning, sker en stor tillväxt på företagets marknadsplats där totalt över 1000 externa aktörer i dagsläget är anslutna. På kontoret i Malmö arbetar ca 120 personer.

ArbetsuppgifterSom logistikcontroller inom fulfillment kommer du dagligen kontrollera att lager- och logistikpartners levererar enligt uppsatta SLA och håller lovad kvalitet. Du kommer även att analysera flöden, sammanställa rapporter och ställa krav på förbättring gentemot lagerpartners. En viktig del av rollen är arbetet med budget, prognosskapande och ekonomisk uppföljning.
Du agerar spindeln i nätet och har många interna och externa kontaktytor så som lagerleverantörer, inköpare och IT kring rutiner, flöden, filöverföring och för att lösa problem som kan uppstå. Vidare kommer du vara delaktig i flertalet logistikprojekt för att optimera och kvalitetssäkra de logistiska flödena.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet inom logistik, meriterande med erfarenhet inom e-handel.
  • Mycket god kunskap inom Excel
  • Erfarenhet av affärssystem är meriterande
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur som trivs i en roll där du får driva dina processer självständigt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Som person har du god verksamhetsförståelse och är proaktiv i ditt sätt att arbeta. Du brinner för optimering och har ett sinne för hur effektivitet skapas genom uppföljning och analys. För att trivas i rollen är du en person som motiveras av att driva ditt eget arbete och arbeta med förbättringar. Du har en lösningsfokuserad inställning och du tar ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter med en hög kvalitet. Vidare lockas du av att arbeta nära verksamheten och ha många kontaktytor. Du är en stark lagspelare och tycker att samarbete skapar större och bättre resultat.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fulfillment, logistikcontroller, logistik, orderplanering, orderhantering, lagerhantering, lageradministration, svenska, Malmö, lager, rekrytering, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.