Larmtekniker / Servicetekniker / Säkerhetstekniker

Larmtekniker / Servicetekniker / Säkerhetstekniker

Har du erfarenhet av säkerhetsteknik med fokus på larm? I den här rollen arbetar du lösningsorienterat och brett med din tekniska kompetens.

Om företagetSäkerhetsteknik är en leverantör av säkerhetslösningar som hjälper till att säkerställa sina kunders intressen. Företagets affärsidé är att leverera produkter & tjänster till företag med behov av olika säkerhetslösningar med hög service och kvalité. Säkerhetsteknik AB åtagande sträcker sig från projektering till färdig lösning där deras löpande service tar vid.

ArbetsuppgifterDin roll kretsar kring larmteknik där dina arbetsuppgifter består av allt från att installera och underhålla inbrottslarm, passagesystem, porttelefoner till att anordna kameraövervakning (CCTV). Rollen kan beskrivas som en "totalentreprenör inom säkerhet" där en bred repertoar av tekniskt kunnande utgör grunden för ett lyckat arbete. Du arbetar framförallt med inbrottslarm och passagesystem inklusive hela dörrmiljön.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning inom el
  • Flerårig erfarenhet som tekniker inom säkerhetsteknik / larmteknik
  • Stor teknisk förståelse och / eller intresse för elektronik och teknik
  • Kunskap i säkerhetsnormer, larmklasser och branschregler (meriterande)
  • Erfarenhet av att arbeta brett inom diverse larmteknik (meriterande)
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift
  • B-körkort
Som person är du tekniskt händig och initiativrik. Du är självgående med ett lösningsorienterat tanke-sätt och är van vid att jobba med olika projekt. Dina färdigheter kommer dagligen att sättas på prov och du gynnas av att vara en problemlösare. Du motiveras av en god utmaning samtidigt som du är ansvarstagande och noggrann. En fördel är om du innehar en produktkännedom och förståelse för hur diverse produkter inom säkerhetsteknik fungerar. Därtill är du flexibel och prestigelös som trivs bäst i en roll med många kontaktytor.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Larmtekniker, Servicetekniker, Tekniker, El, Teknik, Larm
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.