Lantmätare / Lantmästare sökes till Malmö

Lantmätare / Lantmästare sökes till Malmö

Bravura söker för kunds räkning en driven och kommunikativ person med kunskap inom lantmäteri till nationellt ledande företag inom telekom- och fiberbyggnation.

Om företagetVår kund verkar inom telekombranschen och är ledande i Sverige inom fiber- och kopparnät. De erbjuder förstklassiga produkter till både företag och privatpersoner. Den här tjänsten är placerad på företagets centralt belägna kontor i Malmö.

ArbetsuppgifterI rollen kommer du arbeta på företagets byggsida. Där kommer du inneha specialistfunktionen inom lantmäteri och stödja den löpaande verksamheten med expertis inom markavtal, ledningsrätter och värdering av mark. Externt kommer du ha mycket kontakt med kommuner, statliga myndigheter och markägare. Internt kommer du ingå i ett nationellt team om 4 stycken med samma arbetsuppgifter samt ha mycket dialog med byggledare regionalt i Malmö.

Formella krav
  • Utbildning som lantmätare eller jurist med inriktning fastighetsrätt
  • Praktisk erfarenhet inom lantmäteri är meriterande
  • Kunskap inom markavtal, markvärdering, ledningsrätter och markjuridik
  • Flytande i tal och skrift inom svenska och engelska
  • Körkort B
För att passa och trivas i rollen kommer du behöva vara självgående och ansvarstagande då du kommer vara själv i din funktion i Malmö. Det är också viktigt att du är kommunikativ och socialt smidig då du kommer föra juridiska processer och diskussioner med markägare och kommunala och statliga tjänstemän. Självklart är det också viktigt att du är en strukturerad och noggrann person som utför ditt arbete med kvalitet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lantmätare, lantmästare, lantmäteri, fastighetsrätt, markavtal, markvärdering, ledningsrätter, markjuridik, fastighetsrätt, fiber, bygg, Malmö, konsultuppdrag,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.