Lageradministratör / kundmottagare med goda utvecklingsmöjligheter

Lageradministratör / kundmottagare med goda utvecklingsmöjligheter

Söker du efter en adminsitrativ roll med stort eget ansvar? SEBAB i Malmö söker nu efter en lageradministratör / kundmottagare till deras team. Här erbjuds du en utmanande roll med stora möjligheter till utveckling.

Om företagetSEBAB AB etablerades 1987 och är från början privatägt och har varit en stark aktör inom elbranschen sedan dess. SEBAB AB var tidigare moderbolag för verksamheten i Sverige, men är idag ett dotterbolag inom Harju Elekter Group med fastigheter omfattande kontor, lager och verkstad i Malmö, Stockholm och Borlänge.

SEBAB har ett komplett program av internationellt erkända produkter och tjänster inom elkraft och eldistribution. Flexibla lösningar och spetskompetens förenat med korta leveranstider gör oss till en kunnig och uppskattad samarbetspartner.

ArbetsuppgifterI denna rollen arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter. En viktig del av arbetet är att bemöta de kunder som kommer till lagret. Du är även den som ansvarar för godsmottagning och ser till att det är ordning och reda på lagret. Andra arbetsuppgifter som ingår i din roll är hantera inköp, inleverans, godsmottagning, leverensuppföljning, planera plock, kunduppföljningar samt andra adminsitrativa arbetsuppgifter. I denna rollen finns det stora möjligheter till utveckling, dels inom försäljning men även inom kvalité.

Formella krav
  • Branscherfarenhet
  • Erfarenhet av arbete i affärssystem
  • Goda datorkunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Truckkort (meriterande)
  • Kunskaper inom el eller elkomponenter (meriterande)
För att trivas i denna rollen är du en person som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du har kunden i fokus och får energi av att hjälpa och stödja andra. Du har även förmåga att handla och agera snabbt. Som person beskrivs du som handlingskraftig och inititivtagande, du är en så kallad "doer". Samtidigt som du tar initiativ och ser till att saker blir gjort, har du förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Du kan prioritera rätt saker och håller de tidsramar du satt upp.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att SEBAB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SEBAB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: SEBAB AB, Harju Elekter Group, Malmö, el, lager, adminsitration, Pyramid, office, kund, ordermottagning,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.