Lönekonsult / Junior lönekonsult

Lönekonsult / Junior lönekonsult

Är du nyexaminerad inom lön och vill arbeta i en roll som lönekonsult? Vill du därtill vara med och stärka upp ett glatt team med lönekonsulter och tillsammans med dem bygga framtidens redovisningsbyrå? Värdesätter du omväxling i arbetet och gillar kundkontakt? Då ska du söka den här tjänsten!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget skapar en effektiv administration av sina kunders ekonomi och drivs med god förståelse för hur viktig roll IT spelar i detta. Stämningen på kontoret är en bra blandning mellan det professionella och familjära.

ArbetsuppgifterTillsammans med dina kollegor hjälper du våra kunder att utveckla sin lönefunktion efter kundens specifika behov och förutsättningar. Vi beräknar rätt lön och ersättningar för den anställde och tillser korrekta underlag för bolagets redovisning av personalkostnader. Vi har koll på regelverket och är en naturlig samarbetspartner i kontakten med myndigheter, branschorganisationer och pensionsbolag. Vi jobbar med alla typer av kunder; små och stora i olika branscher. Du ansvarar bland annat för löneadministration, implementering samt uppföljning av rutiner och kvalitet i löneprojekt. Du agerar även bollplank till kunder för frågor inom personalekonomi.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta i en konsultativ roll där du kommer få möjligheten att jobba med tjänster inom hela löneprocessen.
  • Du har relevant utbildning inom lön.
  • Du har erfarenhet alternativt haft praktik på redovisningsbyrå
  • Du har arbetslivserfarenhet inom löneadministration (meriterande)
  • Systemkunskaper i Fortnox Lön och Visma Lön (meriterande)
Du som söker har en positiv attityd, tycker om att ta stort ansvar samt ta dig an utmaningar för att utvecklas. Du har en förmåga och ett intresse för att samarbeta med andra människor. Vidare har du kunden i fokus och gör det lilla extra för att leverera och hitta lösningar.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Löddeköpinge.
Lön: Enligt överrenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lön, Lönekonsult, Fortknox Lön, Visma Lön, löneadministration, Löddeköpinge, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!