Låstekniker / Säkerhetstekniker

Låstekniker / Säkerhetstekniker

Är du en erfaren låstekniker som är redo för nya utmaningar? Trivs du med att arbeta självständigt, lösningsorienterat och mot flera kontaktytor? CERTEGO söker just nu en erfaren finmekaniker till en flexibel roll med mycket eget ansvar.

Om företagetCERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Deras kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 82 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,0 miljarder. Företagets vision är att vara Nordens ledande leverantör av helhetslösningar inom mekaniska och elektroniska säkerhetsinstallationer. CERTEGO strävar dessutom efter att upplevas som en professionell aktör och förstahandsvalet hos deras definierade målgrupper. Därtill vill de även vara en utvecklande och attraktiv arbetsplats för deras medarbetare.

ArbetsuppgifterArbetsuppgifterna består av allt från installation och underhåll till driftsättande av olika typer av lås, beslag och dörrstängare. Rollen som låstekniker innefattar även en del svagströmsarbete i form av exempelvis kodlås eller dörrautomatik. Arbetet berör såväl nyinstallationer som kompletteringar på redan befintliga anläggningar. Vidare förekommer även service, felsökning och underhållsarbete. Det som utgör grunden för ett lyckat arbete är en bred repertoar av finmekanik i kombination med en god system- och produktkännedom. Arbetet innefattar mycket eget ansvar där du arbetar självständigt med såväl korta som mer tidskrävande ärenden. Ärendenas komplexitet varierar och din arbetsvecka är således aldrig den andra lik. Övriga kringuppgifter innefattar administrativt arbete i form av beställningar, tidsrapportering och veckoplanering. Du utgår hemifrån och tar dig an samtliga låsrelaterade ärenden som berör området Malmö/Lund med omnejd.

Formella krav
  • Flerårig erfarenhet som låstekniker
  • Kunskap i system och branschregler
  • Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort
Som person har du en förståelse och känsla för det finmekaniska samtidigt som du överlag är händig och initiativrik. Du är självgående med ett lösningsorienterat tankesätt och är van vid att jobba med olika ärenden eller projekt. Dina färdigheter kommer dagligen att sättas på prov och du gynnas av att vara en problemlösare. Du motiveras av en god utmaning samtidigt som du är ansvarstagande och noggrann. Därtill är du flexibel och prestigelös som trivs i en roll med många kontaktytor.

Övrig information
I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att CERTEGO har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och CERTEGO en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö eller Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Låstekniker, servicetekniker, säkerhetstekniker, malmö, lund, heltid, lås, mekanik, finmekanik, låssmed, hantverk
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.