Kvalitet- och valideringsingenjör till QC på SEVER Pharma Solutions

Kvalitet- och valideringsingenjör till QC på SEVER Pharma Solutions

Har du god vana av att planera, utforma och genomföra kvalificeringar och valideringar inom läkemedelsbranschen? Vill du ta ditt nästa steg i karriären och bli en del av ett prisbelönt och växande företag? Då kan tjänsten som Kvalitet- och valideringsingenjör på QC vara för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SEVER Pharma Solutions.

Om företagetSEVER Pharma Solutions (tidigare QPharma AB) ligger i Malmö och utvecklar samt tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har de levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Deras kunder är allt från stora och globala till mindre läkemedelsföretag. Antalet anställda är ca 300 personer. Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder de dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. SEVER befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter.

ArbetsuppgifterSom Kvalitet- och valideringsingenjör kommer du att planera, koordinera och genomföra kvalificeringsarbetet av verksamhetens analysutrustning, instrument och datoriserade system. Därtill kommer du att skriva, granska och godkänna aktuella kvalificeringsdokument. Du kommer även att planera och ansvara för eventuella inköp och hålla kontakt med serviceleverantörer. I det dagliga arbetet håller du dig även uppdaterad om de riktlinjer som råder för den analytiska utrustningen, och ansvarar för vidare informering till berörda avdelningar om dessa.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Eftergymnasiala studier inom relevant område är meriterande
  • Erfarenhet från läkemedelsbranschen är meriterande
  • Erfarenhet av mjukvaruvalideringar är meriterande
För att passa för rollen ser vi att du är en självgående och driven person som tar ett stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Att säkerställa resultatets höga nivå är en självklarhet för dig och du är van vid att arbeta noggrant och detaljorienterat. Vidare är du trygg med kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp, vilket även ligger till grund för din tydliga kommunikation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: QC analytiker, QA, processingenjör, produktionsingenjör, kvalificeringsansvarig, utrustningsansvarig, processansvarig, valideringsingenjör, utvecklingsingenjör, läkemedel, läkemedelsbranschen, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!