Kundtjänstmedarbetare till försäkringsbolag

Kundtjänstmedarbetare till försäkringsbolag

Gillar du kundservice och försäljning samt har en enastående förmåga att leverera en god kundupplevelse? Trivs du dessutom att arbeta med telefonen som arbetsredskap så är detta arbetet för dig!

Om företagetFöretaget är ett bank- och försäkringsbolag som är verksamma i hela Sverige. Den lokala närvaron hos företaget är stark och de har kontor på över 140 orter i Sverige. Företaget sätter höga mål och stöttar sina medarbetare för att nå dessa och lyckas i sitt arbetsliv. Atmosfären är varm och kamratlig. Det är en självklarhet att samarbeta och ställa upp för varandra. Du kommer att arbeta i bolagets nya och fina lokaler som är belägna i västra hamnen.

ArbetsuppgifterDu kommer huvudsakligen att arbeta med kundservice via telefon till befintliga och nya privatkunder inom försäkringsorganisationen. Merförsäljning på inkommande samtal förekommer. Du arbetar i ett team med både individuella och gemensamma mål där kundens upplevelse av kundservicen är av mycket stor betydelse.

Formella krav
  • Gymnasieexamen
  • Telefonvana eller tidigare arbete inom försäljning/ serviceyrken.
  • Svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Övriga språkkunskaper är meriterande
  • Erfarenhet eller kunskap om försäkrings och/eller bankbranschen är starkt meriterande
För att uppdraget ska passa dig bör du vara affärsmässig och ha en fallenhet för att skapa goda relationer och upprätta förtroende. Vi söker dig som sporras av att arbeta mot mål och samtidigt sätter kunden i fokus då du alltid prioriterar att ge en hög service till kund. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 22 oktober
Plats: Malmö
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, telefonförsäljare, kundrådgivning, ordermottagare, Account Manager, call center, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, försäkring, försäkringsbolag, Malmö, heltidsjobb, bank, finans
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.