Kundtjänst / Kundsupport / Ordermottagare till Lantmännen

Kundtjänst / Kundsupport / Ordermottagare till Lantmännen

Är du serviceminded och lösningsorienterad? Är du början av din karriär och vill arbeta med orderhantering och kundsupport? Vi söker en engagerad medarbetare till Lantmännen för heltidsuppdrag mellan juli-september

Om företagetLantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. De ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar de åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av deras mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, Schulstad, Finn Crisp och Bonjour. Deras företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att de har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan de tillsammans ta ansvar från jord till bord.

ArbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter som kundsupport inom spannmål omfattas av orderläggning och tidsplanering för mottagning och hämtning av spannmål ute hos lantbrukare i Sverige. Du tar emot och hanterar inkommande samtal kring spannmål och har ett nära samarbete med interna avdelningar såsom planering, inköp, försäljning och produktion och agerar både intern support och support gentemot kunderna, vilka består av lantbrukare och säljare.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom serviceyrken. Företrädesvis inom kundtjänst eller ordermottagning
  • Nyexaminerad inom relevant område, till exempel service management (meriterande)
  • God datorvana och kunskap i affärssystem, M3/Movex (meriterande)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Vi söker dig som brinner för service och är tillmötesgående i ditt kundbemötande. Du trivs med att ge stöd och support såväl internt som externt. Du är flexibel och stimuleras av en vardag med högt tempo och snabba förändringar. Att prioritera även i stressiga situationer ser du inte som en svårighet, tack vare ditt proaktiva och lösningsorienterade arbetssätt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Lantmännen. Det finns möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: 2 juli
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundsupport, kundtjänst, kundservice, ordermottagning, orderhantering, support, M3, administration, koordination, administratör, Malmö, Lantmännen, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.