Kundtjänst / Kundsupport / Kundservice

Kundtjänst / Kundsupport / Kundservice

Brinner du för service och trivs med att arbeta självständigt? Vi söker dig som är öppen för att bli matchad till en sommartjänst inom kundservice och kundtjänst.

Om företagetBravura söker för våra kunders räkning just nu ett antal medarbetare inom kundtjänst och kundservice. Vi söker dig som är strukturerad och ansvarstagande med arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Våra kunder är företag inom olika branscher, med placering runt om i hela Skåne. Primärt ser vi efter dig som vill arbeta i Malmö, Lund och Helsingborg. Är du den vi söker är du välkommen att skicka in din ansökan så hjälper vi dig att matcha din profil med aktuella tjänster.

ArbetsuppgifterSom kundtjänstmedarbetare är ditt huvudsakliga ansvar att supportera företagets kunder via telefon och mail. Förutom att ge bästa möjliga service är problemlösning och efterföljande administration och koordinering också är en daglig del av ditt arbete. Roller inom kundtjänst innebär ofta självständigt arbete, men även mycket internt och externt samarbete.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke
  • God datorvana
  • God svenska och engelska i tal och skrift
Vi söker dig som har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här gäller olika konsultuppdrag för våra kunders räkning inom området kundtjänst.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skåne
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundsupport, kundservice, heltid, deltid, bemanning, koordinering, service, sommar, sommarjobb, extrajobb
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.