Kundservice / Kundtjänstmedarbetare / Kundsupport med kunskaper i tyska

Kundservice / Kundtjänstmedarbetare / Kundsupport med kunskaper i tyska

Är du intresserad av att arbeta med kundservice mot företagskunder och har kunskaper i tyska? Erwin Müller Group Scandinavia AB söker efter en kundservicemedarbetare till sitt team.

Om företagetVEGA är en del av koncernen Erwin Müller Group och deras filosofi bygger på att göra gastronomin enklare, vackrare och mer lönsam. Deras utveckling har varit snabb och deras framgång bygger på kompetens, effektivitet och kundnöjdhet. VEGA finns i dag i nio europeiska länder och är redan i kraft av detta störst på marknaden. I dessa länder hittar du de kunder som via 7 000 dagliga leveranser får precis det de behöver snabbare och till bättre villkor än hos någon annan. Trots allt handlar det om att kunna betjäna marknaden på marknadens villkor.

ArbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot samtal och mail från företagets kunder. Det kommer huvudsakligen vara samtal på svenska men på sikt kan du förvänta dig samtal från alla skandinaviska länder. Utöver telefonsamtal och mejl har företaget en chattfunktion där kunderna kan ställa sina frågor direkt. I kontakten med kunderna förväntas du besvara kundernas frågor, ta deras orders och även sälja in de aktuella kampanjer som finns för produkterna. Huvudkontoret är i Tyskland och koncernspråket är tyska, du förväntas ha en förståelse för det och är villig att samarbeta med det tyska huvudkontoret.

Formella krav
  • Erfarenhet av arbete i kundservice, kundtjänst eller motsvarande
  • Gastronomiskt intresse eller erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen
  • Minst avklarad gymnasieutbildning
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskap i tyska
  • Kunskap i norska och danska (meriterande)
Som person är du en lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar till dina kunder. Du har kunden i fokus och kan på ett prestigelöst vis ge kunden en god upplevelse och gör det lilla extra. Som person är du handlingskraftig och räds inte att ta tag i uppgifter och se till att de blir gjorda. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och hjälper även dina kollegor när det behövs.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundservice, kundsupport, mycrosoft dynamics AX, telefonsupport, service, Vega, gastronomi, Erwin Müller Group Scandinavia AB
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.