Kundservice / Customer Support / Kundtjänst

Kundservice / Customer Support / Kundtjänst

Är du på jakt efter nya utmaningar och vill arbeta med kundsupport? Vi söker dig som vill utvecklas inom kundservice med start omgående.

Vi på Bravura söker efter kundtjänstmedarbetare!


Om tjänstenSom kundservicemedarbetare arbetar du med uppdrag hemifrån. Du har ett stort engagemang och intresse för kunddialoger och gillar att utmana dig själv i arbetet.

Uppdraget sträcker sig över en månad till att börja med, och du blir anställd som konsult hos Bravura.

Om företagetBravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Just nu ser vi en ökad efterfrågan på talangfulla kandidater inom kundsupport och försäljning. Det är roller som Bravura är vana att rekrytera och vi har flera kunder som just nu söker efter sin nästa medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som kundtjänstmedarbetare tar du serviceinriktat emot inkommande samtal och mail för kunds räkning. Anställningen börjar med en utbildning på distans eller från kontor, där du under 7 dagar får lära dig grunderna för tillvägagångssätten till hur man utför arbetet och ger kundservice på bästa sätt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska, därtill flytande i tal
  • God datorvana
  • Har fyllt 18 år vid anställningens start
Vi söker dig som trivs med att ha kontakt med andra människor och vill leverera god service, därtill har du en god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Hemifrån
Lön: Lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna h r

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information h r

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!