Kundservice / Customer Service / Norsktalende kundtjänst till Ikano Bank

Kundservice / Customer Service / Norsktalende kundtjänst till Ikano Bank

Vi söker nu en kundservicemedarbetare till Ikano Banks nordiska kundservicecenter i Hyllie, Malmö. Brinner du för kundkontakt och god service? Har du goda kunskaper i norska? Då kan rollen som norsktalande kundservicemedarbetare hos Ikano Bank vara någonting för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt av Ikano Bank.

Om företagetIkano Bank erbjuder enkla och gynnsamma lån och besparingsprodukter till privatkunder, detaljhandelstjänster samt leasing- och faktureringslösningar för företag. Ikano Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, Polen, Tyskland och Österrike och ingår i Ikano-gruppens finansiella verksamhet. Ikano är ett internationellt företag med banker, försäkringar, bostäder och detaljhandel. Ikano-gruppen grundades 1988 och ägs av Kamprad-familjen. Kontoret är placerat på Hyllie i Malmö. Här erbjuds du en familjär miljö med högt i tak.

ArbetsuppgifterI rollen som kundservicemedarbetare arbetar du på avdelningen för lånehantering och hanterar inkommande låneansökningar via mail och telefon. Arbetsuppgifterna innefattar att bistå Ikano Banks kunder med information och support vad gäller inkommande frågor angående lån. Du blir en del av ett team som sitter i ett öppet kontorslandskap och arbetar i tätt samarbete med varandra.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avklarad gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet från kundtjänst eller administration
  • God vana att arbeta i olika system
  • Mycket goda kunskaper i norska, svenska och engelska, i både tal och skrift
Som person är du driven och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter. Du är effektiv samt strukturerad och är en naturlig problemlösare. Utöver det känner du dig trygg i sociala sammanhang och brinner för att ge god service.

Övrig information
Start: Maj/Juni.
Plats: Hyllie, Malmö.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ikano Bank, Malmö, Hyllie, kundeservicemedarbeider, Customer Service, kundtjänstmedarbetare, norsktalande, kundservice, administration, support
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.