Kundkoordinator / Kundtjänst / Orderadministratör

Kundkoordinator / Kundtjänst / Orderadministratör

Är du en serviceminded person som trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor både internt och externt? Vill du även bli del av ett familjärt team som kännetecknas av högt engagemang och som ser stort värde i att samarbeta? Då kan rollen som kundkoordinator hos Duni vara din nästa utmaning!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Duni.

Om företagetDuni är en marknadsledande leverantör av attraktiva, hållbara, innovativa dukningskoncept, kreativa förpackningar och take away-lösningar till både proffs och konsumenter. Produkterna finns idag på över 40 marknader och är representerade genom varumärkena Duni och BioPak. Idag arbetar det ungefär 2 400 anställda i 24 länder inom organisationen. Huvudkontoret återfinns i Malmö och produktion- samt tillverkningsenheter finns i Sverige, Tyskland, Polen, Nya Zeeland och Thailand.
Dunis varumärke bygger på åsikten att varje måltid utgör ett gyllene tillfälle för människor att uppleva en trevlig samvaro. Därför satsar Duni på att skapa Goodfoodmood där människor träffas och umgås.

ArbetsuppgifterSom kundkoordinator är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera och registrera kundorder som inkommer via telefon och mejl. Vidare har du även ansvar för leveransövervakning och att informera kunder och kontoansvariga om eventuella avvikelser relaterat till deras order. Därtill innebär arbetet även hantering av returer och reklamationer av Dunis produkter. Utifrån detta innebär en stor del av arbetet att ge bästa möjliga support till Dunis kunder.
Utöver kontakt med Dunis kunder ger du även support till dina kollegor på säljavdelningen. I kontakt med säljarna har du en koordinerande roll och supporterar i deras frågor kring order, leverans och lagersaldo. Därtill agerar du spindeln i nätet och har även en del kontakt med övriga avdelningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med administrativa uppgifter, som t.ex. orderadministration
  • Erfarenhet av kundtjänst (meriterande)
  • God dator och systemvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
  • Goda kunskaper i danska, både tal och skrift (meriterande)
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, vilket innebär att vi tror att du som söker är en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbeta med andra. Utöver ditt team har du nära kontakt med säljavdelning och Dunis kunder vilket innebär att du trivs med många kontaktytor. Som person har du ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare motiveras du av att ha varierande uppgifter och kan hantera ett högt tempo utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Slutligen tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!

Övrig information
Start: September
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundservice, administration, order, orderadministration, kund, kundkontakt, koordination, reklamation, retur, säljsupport, officepaketet, Malmö, heltid, rekrytering
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!