Kundfokuserad Säljare / Kundstöd / Kundvårdare säljare till Sydantenn

Kundfokuserad Säljare / Kundstöd / Kundvårdare säljare till Sydantenn

Sydantenn förstärker sin organisation med en kundvårdande säljare som är van vid att arbeta långsiktigt med ett stort tålamod och en blick för kvalitet. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta i ett familjeföretag med stark lokal förankring i Skåne i en roll med stor frihet.

Om företagetSydantenn är ett teknikföretag baserat i Malmö som vill göra livet så enkelt som möjligt för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Skåne och inte minst för dess boende. Det gör de genom att vara en heltäckande leverantör inom teknik och tjänster till fastigheter. De startade verksamheten år 1981 men har anor enda sedan branschen föddes under 1950-talet. Under åren har de hunnit utveckla en gedigen kompetens inom området. Målet är, nu som då, att göra avancerad teknik tillgänglig och lätt att använda, för alla.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare och kundvårdare arbetar du inom affärsområdena TV/Bredband och Tele/Installation. Här arbetar du brett med hela Sydantenn´s produkt- och tjänsteutbud där du lyssnar, fångar upp och bekräftar kundens önskemål. Du arbetar mycket rådgivande till redan existerande kunder såväl som nya kunder. Fokuset ligger på att etablera goda och starka relationer för att kunna bidra till fortsatt utveckling och ökad kundnöjdhet. Du har stora möjligheter att utveckla och påverka din roll i den riktningen som du anser är mest lyckosam.

Formella krav
  • Mångårig arbetslivserfarenhet från olika arbetsplatser och/eller branscher
  • Du har tidigare erfarenhet av kundvårdande försäljning
  • Du har ett stort tekniskt intresse och lär dig nya saker snabbt
  • Goda datorkunskaper framför allt inom Word/Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Det är meriterande om du behärskar ett tredje språk
Vi ser att du är en utåtriktad skåning som är orädd för att testa nya idéer och tillvägagångssätt. Du motiveras av att ställas inför nya situationer och är lösningsorienterad. Din självinsikt gör att du har god förståelse i vad som är dina styrkor och vilka utvecklingsområden som du har. Din tidigare arbetslivserfarenhet har gjort att du är säker i din roll samtidigt som du är lyhörd inför andra. Förändringar är något som du är van vid och bra på att hantera, även när förändringen berör dig själv.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, sälj, försäljning, account manager, AM, KAM, key account manager, teknisk säljare, kundvård, kundstöd, TV, Bredband, Telekommunikation, word, excel, Malmö,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.