Kundansvarig inom dagligvaruhandeln / Utesäljare

Kundansvarig inom dagligvaruhandeln / Utesäljare

Har du ett brinnande intresse för mat och delikatesser? Vill du arbeta med långsiktiga kundrelationer? C & E Gastro Import erbjuder en spännande säljroll med högklassiga gourmetprodukter.

Om företagetC & E Gastro Import specialiserar sig på att importera gourmetspecialiteter från medelhavsområdet. Produkterna kommer från små lokala producenter som skapar ett gott hantverk gjort på färska råvaror. C & E Gastro Import levererar kvalitetsprodukterna till restauranger, delikatessbutiker och detaljhandelsbutiker och har idag cirka 1000 olika produkter i deras sortiment. Företaget grundades 1988 och idag är de cirka 60 anställda i Sverige, Danmark och Norge.
Utöver kvaliteten i produkterna och det breda sortimentet präglas företaget av en god kultur med god stämning bland kollegorna. Som anställd har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation och det är korta beslutsvägar i organisationen. C & E Gastro Imports medarbetare brinner för gourmetmaten och med deras expertis levererar de bästa produkterna till deras kunder.

Läs mer om företaget och deras produkter; www.gastro-import.se

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du primärt med att driva försäljningen med befintliga och nya kunder. Du arbetar mot dagligvaruhandeln och har en befintlig kundstock som du självständigt ansvarar för. Ditt säljområde är framförallt Öresundsregionen men sträcker sig även över Skåne, Blekinge, Halland och till viss del Småland. Säljteamet mot dagligvaruhandeln arbetar med sina säljområden men stöttar även varandra i att leverera det bästa till kunden. C & E Gastro Import har kontor i Helsingborg och du förväntas arbeta från kontoret cirka en dag i veckan.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete inom livsmedel
  • Arbetslivserfarenhet av service ut mot kund
  • Erfarenhet av B2B-försäljning/fältförsäljning är meriterande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Det viktigaste för dig som säljare hos C & E Gastro Import är att du har ett intresse av mat och kan förmedla det breda och högklassiga sortiment som erbjuds till kunderna. Du har erfarenhet av att arbeta med liknande produkter. Samtidigt som det är viktigt att du har intresse för produkterna har du ett genuint intresse för att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är ansvarstagande som person och driver dina affärer på ett strukturerat och självständigt vis. Du är en person med en förmåga att kunna se affären ur kundens perspektiv och hitta den bästa lösningen för den specifika kunden.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kontor i Helsingborg, säljområde: syd
Lön: Fastlön samt årlig bonus baserat på resultat

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, utesäljare, fältsäljare, dagligvaruhandel, retail, delikatess
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.