Koordinator / Sekreterare för styrelsearbete hos Business Region Skåne

Koordinator / Sekreterare för styrelsearbete hos Business Region Skåne

Har du goda erfarenheter av att arbeta som sekreterare och söker en spännande möjlighet om 75%. Är du en person som trivs i en administrativ roll och har tidigare erfarenheter av styrelsearbete? Vi erbjuder dig en arbetsplats fylld med kompetenta och trevliga medarbetare mitt i centrala Malmö.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag om 75% som varar åtminstone 2021 ut. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Business Region Skåne.

Om företagetKoncernen Business Region Skåne består av moderbolaget Business Region Skåne AB och dotterbolagen; Event in Skåne AB, Film i Skåne AB, Invest in Skåne AB och Tourism in Skåne AB. Moderbolaget ägs av Region Skåne Holding till 85% varv resterande 15% ägs av Kommunförbundet Skåne. Koncernens uppdrag är att marknadsföra Skåne som en attraktiv region för företagsetableringar, film- och tv-produktioner, event och kongresser samt besökare vilket generar stora intäkter till Skåne och skapar nya arbetstillfällen i regionen. Teamet på Business Region Skåne AB består idag av en chefscontroller, en ekonom, en HR-ansvarig och en koordinator för styrelsearbetet. Totalt sysselsätter koncernen ca 65 medarbetare.

Business Region Skåne erbjuder:
  • Ett ansvarsfullt och stimulerande arbete
  • Arbete med kompetenta och trevliga medarbetare i Dockan Malmö där du sitter tillsammans med många av Region Skånes verksamheter
  • Arbete i ett bolag som ligger i framkant inom många områden
ArbetsuppgifterI din roll som styrelsesekreterare ansvarar du för administration och service kring styrelsemöten med bokning, kallelse, utskick, blanketter för styrelsearvoden samt protokollföring för koncernen fem styrelser. Du ansvarar även för mötessamordningen och bokning för ordförandeträffar, ledningsgruppsmöten och andra Business Region Skåne möten. Vidare ansvarar du för diarium, digitalisering av styrelseprotokoll och externa avtal samt arkivering av dessa. Du har även ansvaret för all kontakt med Bolagsverket, posthantering och administration av IT förråd och mindre beställningar. Du agerar även GDPR samordnare för koncernens alla bolag.

Tjänsten är en deltidtjänst med omfattning på 75%.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av styrelsearbete och protokollföring
  • God språkkänsla i text och snabbt fångar upp väsentligheter vid protokollskrivning
  • Van användare av Officepaketet, Outlook och goda erfarenheter av Teams
  • Flytande svenska i tal och skrift
I och med att du arbetar nära koncerners Vd:ar och styrelseledamöter är det viktigt att du har hög integritet och diskretion. Du är noggrann, strukturerad, prestigelös och trivs i att samarbeta med många olika personer i ett högt tempo. Vi ser att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Självklart bidrar du till ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö på enheten. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid drivkrafter och personlig lämplighet.

Övrig information
Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Start: januari
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sekreterare, Koordinator, Administration, Styrelsearbete, Service, Chefssekreterare, VD-sekreterare, Styrelsesekreterare, Deltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!