Konstruktör / programmerare / fastighetsautomation

Konstruktör / programmerare / fastighetsautomation

Är du grym på PLC-programmering inom fastighetsautomation? Trivs du i en roll med frihet under ansvar och högt i tak? Vi söker dig med stor eget driv och är redo att utvecklas i din yrkesroll.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INUstyr.

Om företagetINUstyr erbjuder miljö- och energieffektiva helhetslösningar, produkter och tjänster inom fastighetsautomation. Produkt- och tjänsteområdet innefattar allt från projektering, systemintegration till installation och energioptimering. Företaget har en gedigen historia av att arbeta med så väl mindre som större komplexa projekt. Kulturen inom företaget präglas av framåtanda där ambition och kompetens värderas högt. INUstyr har lokala kontor i Göteborg, Borås och Lund och söker nu medarbetare till Göteborg och Lund.

ArbetsuppgifterSom konstruktör/programmerare hos INUstyr arbetar du med konstruktion, programmering och driftsättning av olika typer av projekt inom fastighetsautomation. I ditt arbete igår även service av styrsystem samt interna projekt inom företaget. Du arbetar nära projektledare, konstruktörer och andra interna funktioner inom företaget. Beroende på din bakgrund och ambitioner finns goda möjligheter till utveckling inom företaget och inom rollen. Du erbjuds ett gediget introduktionsprogram där du lär känna de system som företaget arbetar med.

Formella krav
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom fastighetsautomation, styr- och reglersystem eller el.
  • Flera års erfarenhet inom av PLC-programmering och fastighetsautomation, där du varit i kontakt med olika typer av fastighetstekniska system
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • God dator- och systemvana
Vi tror att du som söker är duktig på att strukturera, planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du är bra på att sätta upp och hålla tidsramar och ser till att arbeta till dess resultat är uppnådda. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konstruktör, programmerare, PLC, fastighetautomation, styr och reglersystem, systemintegration, energioptimering, PLC, Fidelix, Beckhoff, Web Port, Web-vision, WEBfactory, Citect, Fix, Iconics, TAC vista, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!