Key Account Manager / KAM till Freudenberg

Key Account Manager / KAM till Freudenberg

Brinner du för försäljning och att skapa långsiktiga relationer? Vill du vara involverad i Freudenbergs utveckling av varumärken och driva en stark kommersiell utveckling? Här ges du möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med Freudenberg.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Freudenberg.

Om företagetFreudenbergs portfölj inkluderar ledande varumärken så som Vileda, Wettex och Marigold. Framgångsfaktorerna för Freudenberg är nya, effektiva produkter, tekniska innovationer och ett starkt kundfokus. Freudenberg Group har cirka 50 000 anställda i ett 60-tal länder över hela världen. Freudenberg är en global teknikkoncern som stärker sina kunder och samhället genom framåtblickande innovationer. Tillsammans med våra partners, kunder och vetenskapens värld utvecklar vi ledande teknik och utmärkta produkter, lösningar och tjänster för 40 marknadssegment.

ArbetsuppgifterI rollen som KAM kommer du att ansvara och få hjälp att växa inom ditt arbete med att driva och bygga en stark kommersiell utveckling med dina kunder. Du definierar och genomför årliga kundplaner med syfte att utveckla potentialen i Freudenbergs kategorier. Därtill genomför du årliga förhandlingar och övervakar genomförandet av överenskomna handelsvillkor. Genom ett starkt affärspartnerskap med kunderna uppnår du försäljnings- och lönsamhetsmål. Du bygger vidare på vår ledande position på marknaden tillsammans med dina kunder, med målet att driva en gemensam lönsam utveckling. Därtill ansvarar du för att prognostisera försäljningsvolymer på månadsbasis.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet från dagligvaruhandel/FMCG
  • Några års erfarenhet av en liknande roll, såsom Account Manager, Key Account Manager, Säljkårsansvarig, Försäljningschef
  • Meriterande med erfarenhet av E-commerce
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Vi tror att du som söker drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer, vilket grundas i ditt intresse för försäljning samt analytiska förmåga. Du tar stort ansvar för ditt arbete och räds inte att ta egna initiativ för att komma framåt. Du är ambitiös och har en entreprenörsanda som speglas i din vilja att nå framgång och goda resultat. Som person är du resultatfokuserad och uppskattar att arbeta i en vinstorienterad framåtlutad kultur med stark lagkänsla där du är delaktig i företagets utveckling. Du har även en god förhandlingsförmåga. Vidare har du en god social förmåga, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder och kollegor. Slutligen tror vi att du är en person som värdesätter långsiktigt engagemang till företaget. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Key account manager, key account, account manager, försäljning, sälj, FMCG, dagligvaruhandel, försäljningmål, lönsamhetsmål, handel, kund, kundbas, kundplan, Freudenberg, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!