Key Account Manager / KAM / Säljare / Kundansvarig

Key Account Manager / KAM / Säljare / Kundansvarig

Drivs du av att frihet under ansvar, att få skapa framgångsrika affärer och är på jakt efter en ny utmaning? Biocare Svenska AB söker efter en erfaren säljare som vill vara med på deras fortsatta resa och etablering i södra Sverige och Danmark.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Biocare Svenska AB.

Om företagetBiocare Svenska AB arbetar med försäljning och service av mobila maskiner. De är specialiserade på krossmaskiner, sorteringsverk och utrustning för återvinning. Bland företagets kunder återfinns bland annat mineralutvinningsföretag, markentreprenörer och återvinningsföretag. Företaget har funnits sedan 2001 där sex personer idag arbetar med en kultur som präglas av frihet under ansvar där alla jobbar mot gemensamma mål.

ArbetsuppgifterBiocare Svenska AB erbjuder semi-mobila maskiner och större anläggningar inom tvätt, vattenrening och filterpressar. Som Key Account Manager blir du en viktig del i Biocares etablering av dessa produkter mot den danska och sydsvenska marknaden. Med utgångspunkt i Skåne är ditt primära ansvar att driva försäljningen av dessa tvättanläggningssystem och bearbeta marknaden för potentiella affärer. Då detta är en ny etablering och satsning arbetar du självständigt från Skåne och rapporterar till VD som sitter i Linköping. I tjänsten förekommer det en del resande, främst inom södra Sverige och Danmark eftersom det är marknaden som du fokuserar på.

Formella krav
  • God erfarenhet av B2B försäljning inom liknande bransch, med fördel i en liknande roll som KAM
  • God teknisk förståelse och intresse av att förstå produkten
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
  • Meriterande om du kan kommunicera på danska
  • B-körkort
För att trivas i rollen motiveras du av att göra affärer samt bygga och utveckla relationer. Du tar stort ägandeskap för dina kunder och ansvarsområden och säkerställer att samarbeten drivs framåt. Då produkten och affärerna handlar om miljonbelopp är det viktigt med en förståelse för att driva långsiktiga affärer där också beslutsprocesser är långa och omfattande hos kunderna. Du är kvalitetsmedveten och strategisk i din införsäljning, trygg i din kommunikation och har en förmåga att övertyga och hitta kundanpassade lösningar. Du har ett stort eget driv, en vilja att prestera och trivs att arbeta med frihet under ansvar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgångsläget är Skåne med omnejd.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: KAM, säljare, Key Account Manager, kundansvarig,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!