Kalkylator / Teknisk Säljare med förståelse för byggprocessen

Kalkylator / Teknisk Säljare med förståelse för byggprocessen

Vi söker dig som trivs i kontakten och mötet med andra människor men som uppskattar att arbeta i en vardag präglad av stor frihet. Har du kunskap inom kalkylering, erfarenhet eller intresse för betongkonstruktioner och vill arbeta inom ett snabbväxande företag? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordic Concrete.

Om företagetNordic Concrete AB startades januari 2012 och är en utveckling av VTV AB som etablerades 2001. Företag består av totalt 70 man och en av de ledande betongentreprenörerna i södra Sverige. Bolaget har sitt säte i Löddeköpinge. Nordic Concrete ägs och drivs av Marcus Svensson med medarbetare som har mångåriga erfarenheter inom betong och slipentreprenad. De två huvudsakliga verksamhetsområden är totalentreprenad inom betong och slipning. Nordic Concrete tillhandahåller en unik tjänst i form av helhetslösningar avseende betongentreprenad.

ArbetsuppgifterI din roll utvecklar du relationer med befintliga och nya kunder, besvarar och följer upp anbudsförfrågningar och representerar företaget genom ett positivt och strukturerat säljarbete. Vid behov driver du även ditt eget försäljningsarbete proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Förståelse och erfarenhet för byggprocessen är avgörande för att du ska kunna sammanställa realistiska kalkyler. Du agerar rådgivande och leder kunden till den bästa lösningen enligt det som de efterfrågat. I din roll rapporterar du direkt till företagets försäljningschef.

Formella krav
  • Flerårig erfarenhet inom kalkylering och ritningsförståelse
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning
  • Erfarenhet av Bidcon och Bluebeem
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att du som person ser möjligheter i förändringar och räds inte för nya utmaningar. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Vidare så är du en person som får energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Löddeköpinge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teknisk Säljare, Säljare, Kalkylator, Bygg, Anläggning, Betong, Bidcon, Bluebeem, Entreprenad, Byggnadskalkyltator, Anbudsingenjör, Malmö, Löddeköpinge, Lund, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!