Junior utvecklare / Systemutvecklare / Developer

Junior utvecklare / Systemutvecklare / Developer

Är du i början av din karriär och söker en tjänst där du får växa in i rollen som utvecklare? Här ges du möjlighet att arbeta på ett medicinteknikbolag som utvecklar digitala produkter för säker läkemedelshantering, där du erbjuds en gedigen introduktion och ingår i ett väletablerat och ambitiöst team.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget utvecklar digitala lösningar för trygg läkemedelshantering inom äldrevård och hemtjänst. De arbetar med ny revolutionerande digital teknik som ökar säkerheten och kvalitén kring hantering av läkemedel inom äldrevården samt förebygger svinn av läkemedel. Företaget har långsiktiga mål att expandera inom Europa och har en vision att minska manuella rutiner och därigenom minska stress och oro bland personalen som hanterar läkemedel. Företaget sitter centralt i Malmö och här får du möjligheten att vara med på en spännande utvecklingsresa!

Idag är de ett team på fyra personer som vill växa och blir fem. Är du deras nästa stjärntillskott?

ArbetsuppgifterI rollen som utvecklare ansvarar du för att förbättra och utveckla företagets produkter. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen från kundens önskemål till leverans och till en början arbetar du nära seniora kollegor för att få goda möjligheter att utvecklas. Tjänsten innefattar huvudsakligen mjukvaruutveckling, men även att vara behjälplig med installation och third line support. Företaget arbetar utifrån ett agilt arbetssätt och du blir en del av ett familjärt team samt får vara med på en spännande utvecklingsresa!

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom data, elektroteknik eller programmering
  • Arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i Java
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi tror att du som söker är nyfiken och intresserad av att lära dig nytt. Du har en utvecklad problemlösningsförmåga och du kommer med nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor. Du har förmågan och intresset för att samarbeta med andra människor. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt samt driver dina processer vidare. Du ber om hjälp när det behövs samtidigt som du har förmågan att ta egna beslut för att komma vidare i arbetet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklare, systemutvecklare, developer, mjukvara, support, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!