Junior redovisningsekonom till växande redovisningsbyrå

Junior redovisningsekonom till växande redovisningsbyrå

Har du ett eller ett par års erfarenhet av redovisningsarbete? Vill du bli en del av ett växande, familjärt företag där du ges stort eget ansvar? Då är rollen som redovisningskonsult hos Marredo en roll för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Marredo.

Om företagetMarredo är en konsultbyrå inom redovisning som har funnits sedan 1992, företaget har sedan dess vuxit och är idag 17 anställda som sitter i moderna lokaler i Löddeköping. Marredo skapar en effektiv administration av sina kunders ekonomi och drivs med god förståelse för hur viktig roll IT spelar i detta. Stämningen på kontoret är en bra blandning mellan det professionella och familjära.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med kunder av varierande storlek och branscher. Din kundstock kommer omfatta ca 30-40 kunder beroende på kundens storlek. Som redovisningskonsult arbetar du brett med redovisning och sköter självständigt allt från ax till limpa. I detta arbete innefattas löpande redovisning, bokslut, dokumentation och kundkontakt. Arbetet präglas av personlig service, digitalisering och rådgivning. I den här rollen förväntas du vara självgående i löpande redovisning och månadsavstämningar.

Till dina arbetsuppgifter hör också visst kontorsgöromål så som att beställa kontorsmaterial och att ta emot kunder.

Marredo har en tydlig förväntansnivå på sina anställda där rätt inställning och kvalitet i arbetet kommer ge dig goda möjligheter att växa och utvecklas inom redovisningsområdet.

Formella krav
  • 1-3 års erfarenhet av brett redovisningsarbete
  • Erfarenhet av månadsavstämningar, erfarenhet av årsbokslut är meriterande
  • God data- och systemvana och ett intresse för detsamma
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet Fortnox är meriterande
Då det är viktigt att allt ekonomiskt underlag blir rätt mot kund söker vi dig som är strukturerad och mycket noggrann i ditt arbete. Du har eget ansvar för dina kunder och det är därför viktigt att du trivs i en självgående roll med stort eget ansvar. Att kunna stå för sitt arbete och känna stolthet i det du gör är viktigt för dig. För att trivas på Marredo är du som söker en prestigelös lagspelare som hjälper till där det behövs.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Löddeköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisningskonsult, ekonomi, ekonom, löpande bokföring, Visma, Skåne, Löddeköping
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!