Junior onsitetekniker

Junior onsitetekniker

Har du ett tekniskt intresse och en känsla för service? Vill du arbeta i en dynamisk och kreativ organisation där du får möjlighet att arbeta med båda delar? Välkommen med din ansökan som onsite-tekniker redan idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är ett världsledande bolag inom sin bransch med över 700 anställda. Tjänsten som onsite-tekniker är belägen på huvudkontoret mitt i centrala Malmö och du rapporterar till Local IT Manager. Du får mer information om företaget vid en intervju!

ArbetsuppgifterSom onsite-tekniker arbetar du med varierade IT-relaterade uppgifter av enklare slag utifrån användarnas behov. Arbetsuppgifterna innefattar allt från användarsupport till installation av arbetsplatser och arbete av praktisk karaktär så som byte och installation av hårdvara. Vidare säkerställer du, tillsammans med övriga i teamet, att rapportera beställningsbehov av IT-artiklar. Arbetsuppgifterna kan även breddas utifrån din tekniska erfarenhet och kunskap.
  • Användarsupport och instrallation av arbetsplatser
  • Byta och instrallera hårdvara
  • Rapportera beställningsbehov av IT-artiklar
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom IT/teknik, alternativt ett tekniskt intresse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av arbete som supporttekniker
  • Meriterande om du har erfarenhet av arbete i ticket-system
I denna roll kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du motiveras av att lösa andras problem och har ett intresse för att dela med dig av din kunskap till andra men även att våga be om hjälp vid behov. Därtill motiveras du av att ge förstklassig service och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Vidare tar du stort ägandeskap för dina uppgifter, är noggrann och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: I slutet av Augusti
Plats: Malmö
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: onsite-tekniker, IT-tekniker, systemtekniker, nätverkstekniker, tekniker, IT, windows 10, hårdvara, mjukvara
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!