Junior applikationskonsult / Applikationsspecialist / Applikationsingenjör

Junior applikationskonsult / Applikationsspecialist / Applikationsingenjör

Har du ett brinnande intresse för IT och mjukvarusystem? Vill du utvecklas i en roll som applikationskonsult och arbeta ut mot kund? InfoTech, som är ett dotterbolag till Danir AB, utökar nu sitt team i Malmö.

Om företagetInfoTech Scandinavia AB erbjuder ett unikt informationssystem under varumärket Advantum. InfoTech utvecklar, supportar, marknadsför och säljer Advantum och tar även helhetsansvar för såväl installation, support, utbildning och kundunika konfigureringar. De har kontor i Malmö och Stockholm som tillsammans med internationella partners borgar för att kunderna skall få en god service oavsett var de befinner sig.
I deras kundportfölj har de några av världens mest välkända och respekterade företag. Företag som AstraZeneca, ASSA ABLOY, Group 4 Securicor, IKEA, Pfizer och Tarkett använder Advantum för sin informationshantering. Infotech är sedan starten ett dotterbolag till Danir AB, en av Sveriges största och snabbast växande ägare av bolag inom den svenska IT-sektorn.

ArbetsuppgifterSom applikationskonsult på InfoTech arbetar du med deras produkt Advantum. Från det att informationssystemet har sålts till kund är du den som driver projektet från kundanpassning till att systemet är ute hos kund. Du ansvarar för kundanpassningen och undersöker deras informationsflöde för att sedan kunna konfigurera och installera produkten. När installationen är gjord är det du som utbildar användarna och även supporterar användarna vid frågor om systemet.

I rollen som applikationskonsult arbetar du framförallt från InfoTechs kontor i Malmö men även ute hos InfoTechs kunder.

Formella krav
  • Avslutat gymnasial utbildning
  • Intresse för IT och mjukvarusystem.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område (meriterande)
  • Erfarenhet av arbetat med databaser (meriterande)
  • Erfarenhet av arbete med CMS (meriterande)
  • Erfarenhet av att arbeta i en konsultroll ut mot kund (meriterande)
Som applikationskonsult är du en person som har ett brinnande intresse för mjukvara och IT-system. Du visar stort intresse för dina kunder och kan sätta dig in i kunders system och problematik. Du är en person som kan på ett naturligt sätt bygga en relation till andra. I rollen som applikationskonsult lägger du stor vikt vid den kvalitet du levererar och du är noggrann och medveten om mål och kvalitetsstandarder. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt, du lyssnar och är mottaglig för motparten samt anpassar dig till situationen.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Infotech.

Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: InfoTech, Advantum, applikationskonsult, applikationsspecialist, applikationsingenjör, konsult, Malmö, junior, CMS,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.