Junior Systemtestare / Junior Ingenjör

Junior Systemtestare / Junior Ingenjör

Är du nyexaminerad inom datateknik, programmering/systemutveckling och har ambitioner om att gå in en roll som systemintegratör/systemtestare? Bravura söker just nu fler medarbetare för tjänster inom testing. Ta chansen att bli matchad inför framtida uppdrag!

Om företagetBravura söker för våra kunders räkning just nu ett antal medarbetare inom Data/IT. Vi söker dig som är tekniskt intresserad, serviceinriktad och en naturlig problemlösare. Våra kunder är företag inom olika branscher, med placering runt om i hela Skåne. Är du den vi söker är du välkommen att skicka in din ansökan så hjälper vi dig att matcha din profil med aktuella tjänster.

ArbetsuppgifterI rollen som Testare är dina arbetsuppgifter att vara med och utforma hur olika testmiljöer ska sättas upp. Utöver det kommer du utveckla testcase och arbeta med olika molntjänster. Övriga arbetsuppgifter kan innefatta automatisering av test eller utförandet av "exploratory testing".

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom områden såsom datateknik, elektroteknik, programmering/systemutveckling eller motsvarande
  • Erfarenhet av C/C++ programmering
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska
Meriterande:
* Erfarenhet av programmering i Python och TCL

För att trivas i rollen ser vi att du är en kvalitetsmedveten person med ett stort intresse för teknik och kvalitetssäkring. Vi tror att du är öppen för att lära dig nya saker och du räds inte nya utmaningar och att lösa problem. Du är en nyfiken person som gillar att ta initiativoch du tar stort ansvar för dina prestationer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här gäller olika konsultuppdrag för våra kunders räkning inom området Data/IT.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö (men även runt om i Skåne)
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Javascript, test, testning, testare, C, C++, Test Engineer, Python, Software Engineer, GIT, Utvecklare, Developer, Programmering, Civilingenjör, Data, IT, Databas, network, router, Heltid, Inhouse, Malmö, , 2nd line, 3rd line, teknisk support, helpdesk, support, service, kundkontakt, kundsupport, omgående, felsökning, hosting, nätverk, tekniker, konfiguration, IT, IT-tekniker, tekniker, vmware, windows, office365, AD, ITIL, drifttekniker, supporttekniker, Lund, Helsingborg, Skåne, Kristianstad
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.