Junior Servicetekniker / Mekaniker

Junior Servicetekniker / Mekaniker

Är du tekniskt intresserad och trivs med att mecka? Då kan det här vara något för dig! Vi söker just nu en engagerad och driven person till rollen som Junior fälttekniker till Toyota Material Handling Sweden i Malmö med omnejd.

Om företagetToyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 460, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

ArbetsuppgifterRollen som fälttekniker innebär att du utför reparation, service och underhåll av främst Toyota Material Handlings truckar. Du åker ut på planerade serviceuppdrag samt agerar vid eventuella akututryckningar. Rollen kräver mycket problemlösning, kreativitet och teknisk förståelse. Uppdragen är av bred variation och innefattar tekniska, mekaniska och rena programmeringsjobb med såväl avhjälpande underhåll som service. Du arbetar över ett stort kontaktnät av kunder och beställer reservdelar, dokumenterar och rapporterar genomfört arbete. Din introduktion börjar i deras verkstad i Malmö där du blir insatt i Toyotas strategi och tillvägagångssätt. Du genomgår en gedigen introduktion för att på bästa sätt skapa förutsättningar och att komma in rollen. Utöver det får du även möjligheten att följa en senior kollega för att succesivt kunna slussas in i rollen.

Toyotas kunder förväntar sig en personlig relation till sin tekniker varav förmågan att bygga tillit och förtroende spelar en avgörande roll för att lyckas i sitt arbete som servicetekniker.

Formella krav
  • Tekniskt / Mekaniskt intresse
  • Erfarenhet av liknande roller (meriterande)
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att personen som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera sin dag och driva sin utveckling framåt. Du som person ska vara initiativrik, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna åtgärda ärendena. Det förekommer även mycket kundkontakt vilket innebär att du gärna har en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service. Därtill ser vi gärna att du är en kreativ person som kan tänka utanför boxen.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Toyota MHS.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö (med omnejd)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fälttekniker, servicetekniker, tekniker, teknik, el, elektronik, truck, travers, heltid, Malmö, underhåll, reparation, mekaniker, underhållsmekaniker, reparatör, underhåll, rekrytering, junior, hydraulik, toyota
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.