Javautvecklare / Mjukvaruingenjör till PayComplete

Javautvecklare / Mjukvaruingenjör till PayComplete

Är du en erfaren Javautvecklare med ett stort intresse för att bygga mjukvara nära integrerad med hårdvara? Tycker du om att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö? I så fall kan det här vara möjligheten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PayComplete.

Om företagetPayComplete är den globala ledaren inom fysiska betaltjänster, dedikerad till innovativa självbetjäningsupplevelser och verksamheter för både konsumenter och anställda. PayComplete Solution är en IoT-plattform som består av en anpassningsbar uppsättning SaaS och maskinmjukvara, intelligenta enheter och tekniska handelstjänster. PayCompletes Connect förenar hanteringen av transaktioner, användare, enheter och data över hela företaget, vilket ger digital precision till fysiska betaltjänster.

ArbetsuppgifterSom Javautvecklare på PayComplete kommer du att tillämpa dina kunskaper inom Java för att bygga mjukvara nära integrerad med hårdvara. Du kommer att vara involverad i utveckling och underhåll av användargränssnittet samt enheternas hård- och mjukvarugränssnitt. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara att utveckla vår maskinmjukvara, vilket inkluderar programmering av allt från GUI och användarflöden, till att integrera hårdvaruenheter och seriell kommunikation. Du kommer även att vara delaktig i felsökning, uppgradering och omstrukturering av befintliga lösningar.

Du kommer att arbeta i ett team på fem personer, och även med andra utvecklare samt hårdvaruutvecklingsteamet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant kandidatexamen eller relevant arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av Javautveckling
  • Obehindrad i engelska och svenska, i tal och skrift
  • Kunskaper i dataserialiseringsformat som Avro, JSON och XML är meriterande, men inte obligatoriskt.
  • Kunskaper i Linux, C/C++, JavaScript, HTML, CSS, Subversion, Git, Jira, Bitbucket är meriterande, men inte obligatoriskt.
För att passa i denna roll bör du vara en lagspelare med ett agilt tankesätt. Du bör ha ett öga för detaljer och förmågan att skifta fokus när särskilda situationer kräver det. Du bör också vara driven och orädd i att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mjukvaruingenjör, Java, Java-utveckling, Java-utvecklare, C/C++, JavaScript, HTML, CSS, Subversion, Git, Jira, Bitbucket, programmerare, PayComplete, maskinprogramvara, IoT, Saas,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!