Internetmarknadsförare / Digital marknadsförare / SEM / SEO

Internetmarknadsförare / Digital marknadsförare / SEM / SEO

Är din stora passion att arbeta med SEM och marknadsföring på internet? Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kampanjer på sociala medier, drivs av resultat och som vill ta nästa steg i karriären. Här erbjuds du en roll som du har stora möjligheter att forma längs vägen på ett av Sveriges mest ansedda kunskapsföretag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att NE Nationalencyklopedin har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och NE en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNE Nationalencyklopedin är ett av Sveriges mest ansedda kunskapsföretag och erbjuder digitala kunskapstjänster till en majoritet av Sveriges skolor, universitet samt bibliotek, såväl små som stora företag, public service, myndigheter och annan offentlig verksamhet. De arbetar också med digitala läromedel, från lågstadiet till gymnasiet.

Kulturen är pragmatisk, prestigelös och de älskar feedback för att utvecklas. Här jobbar människor med mycket energi och höga krav på kvalitet och trovärdighet. Det balanserar de med upptäckarlust och modet att våga ta risker för att fortsätta ligga i topp och skapa en briljant produkt. De tror på styrkan hos sina anställda och strävar alla efter att utveckla NE. Och sig själva.

På NE ses mångfald bland personalen som en superkraft och en förutsättning för deras utveckling framåt! De gillar olika och strävar efter en jämn fördelning på sin arbetsplats.

NE Nationalencyklopedin har en stolt historia och en lika spännande framtid.

ArbetsuppgifterI rollen som Internetmarknadsförare är ditt främsta ansvar SEM-arbetet, och tjänsten ställer krav på att du har utmärkta kunskaper inom SEO och SEM. Att skapa kampanjer till sociala medier är din huvudsakliga arbetsuppgift. Du segmenterar målgrupper och väljer rätt kanal för optimalt resultat, föreslår bland annat blogginlägg och annat content samt ser till att de är uppbyggda för att attrahera sökmotorer. I rollen följs du upp på KPI:er kopplat till trafik- och konverteringsmål. Du har stora möjligheter att påverka din roll, och du uppmuntras samt förväntas komma med egna idéer och infallsvinklar i arbetet. Utöver dina kollegor i marknadsföringsteamet arbetar du i nära samarbete med företagets redaktion och säljkår. Vardagen präglas av ett högt tempo omgiven av dedikerade, ambitiösa och drivna kollegor. Du strävar alltid efter att optimera ditt arbete samt att komma med förenkling- och förbättringsförslag.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring
  • Något eller några års arbetslivserfarenhet inom internetmarknadsföring, framförallt sociala medier, där du arbetat med Googles och Facebooks annonsmiljöer
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
Vi söker dig som har förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt strukturera ditt arbete. Du driver dina egna processer, ber om hjälp när det behövs och kan ta beslut utan att alltid ha fullständig information. Du motiveras av att dra igång projekt, kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor samt har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. Därtill har du en positiv attityd till ditt arbete, drivs av att uppnå företagsgemensamma mål och har intresse och förmåga att samarbeta med andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till viss uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsföring, digital marknadsföring, SEO, SEM, content, sociala medier, Facebook, Google, Youtube, Malmö, heltid, rekrytering, jobb, läromedel, digitala läromedel
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!