Integratör / Systemtekniker till Lundatech

Integratör / Systemtekniker till Lundatech

Har du kunskap i SQL och vill arbeta med teknik som ligger i framkant på ett innovativt företag? Vill du arbeta med integrationer och utveckling? Här erbjuds du en arbetsmiljö präglad av frihet under ansvar och personlig utveckling. Välkommen med din ansökan!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Lundatech har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Lundatech en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetLundatech är ett SaaS bolag som är experter på integrationslösningar. Deras iPaaS tjänst Business Cloud är en heltäckande plattform för integrationer oavsett källa. Lundatechs vision är att skapa framtidens sätt att arbeta med integrationer och datakvalitet. Hos Lundatech välkomnas dina tankar, såväl som idéer och kunskap kring teknik. Du blir en del av ett sammansvetsat team på kontoret i Malmö.

ArbetsuppgifterI rollen som integratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bygga integrationer och konfigurera samt administrera kopplingar mot olika källsystem. Det mesta arbetet bedrivs i Lundatechs egenutvecklade programvara Business Cloud. Du säkerställer prestanda och stabilitet i integrationer samt vidareutvecklar och effektiviserar Lundatechs produkt. En del av arbetet består av att gräva i olika databaser och lokalisera rätt data. Dina kontaktytor innefattar främst andra systemleverantörer, IT-avdelningar och interna parter. I takt med att du kommer in i rollen och utvecklas kan det bli aktuellt med mer kundkontakter alternativt att gå mot en mer utvecklarinriktad roll.

Med rätt inställning och driv kommer du att ges goda utvecklingsmöjligheter, och kommer ges en inblick i hur databaserna i de flesta system på marknaden är uppbyggda.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet från en roll där du har arbetat med SQL
  • Goda systemkunskaper samt förståelse för IT-miljöer
  • Meriterande med kunskaper inom Microsoft Azure
  • Du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift
För att lyckas i rollen och trivas hos Lundatech tror vi att du är nyfiken som person som bidrar med idéer och nya perspektiv. Du söker lösningar i uppkomna problem och driver ditt arbete framåt genom din struktur, noggrannhet och engagemang. Därtill anstränger du dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Vidare har du förmågan att se teknikens möjligheter och har en positiv inställning till att fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Slutligen ser vi att du är analytiskt lagd vilket gör att du snabbt förstår abstrakta och komplexa uppgifter, och upptäcker eventuella fel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, SQL, SaaS, integration, integrationslösningar, data, datakvalitet, konfiguration, system, kod, systemleverantör, it-miljö, microsoft azure, Lundatech, heltid, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!