Innesäljare inom privatlån till Ikano Bank

Innesäljare inom privatlån till Ikano Bank

Trivs du i en roll med mycket kundkontakt samt att arbeta mot uppsattta mål? Vill du genom enkla, schyssta och prisvärda tjänster hjälpa kunderna till en mer fördelaktig lånesituation? Vill du vara en del av Ikano Bank vars värdeord är sunt förnuft och enkelhet, arbeta tillsammans och våga gå sin egen väg? Sök rollen som innesäljare till Ikano Bank redan idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och att du anställs direkt hos Ikano Bank.

Om företagetIkano Bank startades precis som IKEA för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. Bankens vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda enkla, schyssta och prisvärda tjänster, för en sund ekonomi för de många människorna. Detta görs genom att man erbjuder spar- och låneprodukter för konsumenter, säljsupport för handlare och leasing- och factoring för företag. Banken är verksam i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland och Österrike.

Ikano Bank ägs till 51 procent av Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, bostad, produktion, försäkring, data-analys och detaljhandel. Övriga 49 procent ägs av Ingka-koncernen. Ikano Banks huvudkontor ligger i Malmö och företaget är registrerat i Älmhult där verksamheten en gång grundades.

ArbetsuppgifterSom innesäljare på avdelningen Outbound Sales kommer du att vara en del av ett team som tillhandahåller bankens produkter till privatpersoner. Du kommer ansvara för att via utgående telefoni erbjuda mestadels privatlån, men ibland även bankens andra produkter såsom tillexempel betalförsäkringar och kreditkort.

Ikano Banks syfte är att uppnå en mer fördelaktig lånesituation för kunden, och du kommer huvudsakligen att kontakta bankens redan befintliga kunder. Därför är det viktigt att du skapar dig en uppfattning om kundens nuvarande situation och sedan presenterar hur bankens produkter skulle kunna vara till fördel för kunden.

Du kommer ha ett stort kundansvar då du ansvarar för låneansökan och blir därefter kundens personliga kontaktperson på Ikano Bank. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta sälj- och kundfokuserat för att nå och överträffa de förväntningar som är upprättade.

I tjänsten kommer du att ingå i ett team av både nya och redan erfarna innesäljare där du kan växa och påbörja din karriär inom banken. Genom kontakt med kollegor från andra avdelningar får du en bra förståelse för hur banken fungerar. På Ikano Bank bryr vi oss om varandra, har en öppen kultur där man lever efter bankens värderingar, arbetar hårt, har roligt på jobbet och levererar resultat.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial utbildning (meriterande inom ekonomi)
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom försäljning är meriterande
Stor vikt kommer att läggas vid din inställning och personliga lämplighet för tjänsten. Du har en professionell och säljinriktad attityd och har lätt för att skapa relationer och inge förtroende över telefon. Dessutom är du driven och finner lätt din egen motivation att nå uppsatta mål. Samtidigt har du alltid kundnyttan i fokus i samtalen eftersom besluten som kunden tar är viktiga för dennes privatekonomi. För att lyckas i denna roll är du resultatfokuserad och har ett högt kvalitetstänk med kunden i fokus. Din goda arbetsmoral och starka prestationsfokus över tid hjälper dig att leverera enligt uppsatta mål.

Man vill att kunder och medarbetare skall välja Ikano Bank för bankens värderingar, vad banken står för. De grundläggande värderingar som guidar bankens medarbetare i deras dagliga arbete är:
  • Sunt förnuft och enkelhet
  • Arbeta tillsammans
  • Våga gå vår egen väg
Det är viktigt att medarbetarna känner att dessa värderingar känns naturliga att efterleva på arbetet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hyllie, Malmö
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Service, handläggning, kredit, kundservice, support, ekonomi, Malmö, säljare, försäljning, sales, outbound, sälj, innesäljare, privatlån,
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!