Inmätare /Fälttekniker / Utsättare

Inmätare /Fälttekniker / Utsättare

Har du elteknisk bakgrund och söker ett varierande arbete med stor självständighet? Vi söker nu fälttekniker för arbete inom ledningsanvisning.

Om företagetGR Elkonsult AB bildades 2007 och har sedan dess haft en stabil tillväxt. Företagskulturen präglas av frihet under ansvar där du i denna roll är en avgörande pusselbit då de anser att rätt talanger och lagarbete är nyckeln till framgång. GR Elkonsult erbjuder tjänster som projektering, beredning, inmätning/utsättning och kabelsökning till ledande företag inom infrastruktur och telekombranschen. På företaget arbetar idag 32 medarbetare på uppdrag från Värmland till Skåne med huvudkontor i Svedala. Du kommer att utgå ifrån hemmet.

ArbetsuppgifterI rollen som fälttekniker utför du kabelvisning, inmätning, utsättning samt dokumentation av el- och telekablar med hjälp av olika systemverktyg och ritningar. Du arbetar i lag tillsammans med en erfaren kollega på uppdrag inom infrastruktur för el- och telenät i Skåne där arbetet sker utomhus. Viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder då du ansvarar för att hålla tidsplanen för uppdraget och rapportera både internt och till kund. Du utgår från hemmet med tillgång till en servicebil och utrustning.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning inom teknik, el eller liknande
  • Arbetslivserfarenhet inom El, fiberteknik eller kabelreperatör
  • Goda kunskaper av att läsa ritningar och elschema
  • Arbete på väg (Meriterande)
  • B-körkort
  • Goda svenskkunskaper, både muntligt och i skrift
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt ÖK

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, fälttekniker, kabel, inmätning, utsättning, kabelanvisning, kabelsökning, el, telekom, fiber, Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.