IT-operation specialist / Drifttekniker till framgångsrika Menigo

IT-operation specialist / Drifttekniker till framgångsrika Menigo

Har du ett brinnande intresse för teknik och en känsla för god service? Vill du arbeta i ett bolag där du är med och förändrar och utvecklar den nuvarande IT-miljön? Menigo erbjuder dig en utvecklande roll med stort fokus på framtidens teknik.

Om företagetMenigo är en helhetsleverantör och levererar varor åt företag som arbetar professionellt både inom dryck och med mat. För att optimera sina leveranser erbjuder företaget rådgivning gällande val av produkter, menyplanering och de bidrar även med sin breda kunskap kring råvaror. Menigo har över 15 000 kunder i Sverige och kontor på flera platser i landet. Teamet med drifttekniker består idag i huvudsak av tre personer som arbetar i högt tempo.

ArbetsuppgifterSom drifttekniker på Menigo är du främst ansvarig för den befintliga IT-miljön. Rollen omfattar såväl operativt som strategiskt arbete för att underhålla och utveckla dess IT-miljö, samt bistå utvecklingsprojekt med stöd och kompetens. Avdelningen ansvarar idag för driften för över 250 servrar, 66 olika system och applikationer, i hög grad virtualiserad miljö.
Menigo är idag på väg in i en ny fas där det skall implementeras en ny infrastruktur, vilken du tillsammans med dina kollegor finns där för att påverka. Samarbeten och täta kontakter sker med stora delar av organisationen vilket skapar en härlig dynamisk känsla som genomströmmar hela bolaget. Arbetsuppgifterna är av stor variation vilket ger dig en stor möjlighet att utvecklas inom din profession.

Formella krav
  • Utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet i minst 2 år.
  • Erfarenhet av IT-support i Windows-miljö.
  • Kunskap inom Active Directory och Office 365.
  • Kunskap inom nätverk och Windows Server.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Meriterande är att vara certifierad för Windows 2016.
Som person tycker du om att vara i framkant när det gäller teknik, du ifrågasätter och visar engagemang i de frågor som lyfts. Du är kommunikativ gentemot kollegor och kunder och ser helheten av verksamheten, dess behov och meningen i ditt arbete. Som person är du flexibel i ditt arbete, och drivs av att tackla samt lösa problem. Slutligen tror vi du trivs med att driva dina egna ärenden samt att arbeta i team.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura, men jobba på Menigo. Det finns goda möjligheter till överrekrytering och förutsatt att alla parter är nöjda kommer konsultuppdraget att övergå i en anställning hos Menigo.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm alternativt Malmö
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: support, drift, teknisk support, IT, Active Directory, Windows, nätverk, network, routing, switching, Server, office 365, applikation, felsökning, installation, hårdvara, mjukvara, SCCM, Intune, Exchange, GPO, systemdrift
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.